Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Anyukák, mennyit költötök a...

Anyukák, mennyit költötök a saját ruháitokra? Márkás dolgokat vásároltok vagy kínai, turkáló? Ha márkás, melyiket részesítitek előnyben?

Figyelt kérdés
Ha érdekel ,leírom miért kérdem.
2015. aug. 25. 20:54
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
ja és természetesen nincs köze a pénzünkhöz
2015. aug. 25. 21:28
 12/25 anonim ***** válasza:
86%
Szoktam kínaiban is, turiban is és plázában, illetve Árkádban is vásárolni. Változó, hogy milyen időközönként, amint szükségem van valamire. Általában a jó, de viszonylag olcsó holmikat keresem. Nem szeretek vagyonokat költeni egy cipőre például. Nálam teljesen mindegy, hogy húszezerért veszem-e vagy ötezerért, mindkettő hamar tönkre megy, szóval maradok az olcsóbbnál. Van pár márkás holmim is, Devergo,Lonsdale, Mayo Chix,stb és az a poén, hogy mindegyik turiból, teljesen új állapotban még az eredeti címke is rajtuk volt.
2015. aug. 25. 21:33
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyrészt turiból, de csak azért, mert ott találok magamra ruhát :(

Ha olyan alakom lenne, amilyet szeretnék, az a tipikus farmer-póló-converse típusú csaj lennék. Én is szeretnék nagyon egy ilyen dorkót majd, csak egyelőre nincs mihez felvennem

2015. aug. 25. 21:39
 14/25 anonim ***** válasza:
43%

Tényleg nem akarlak megbántani, de pont a Converse az, amiben semmit nem találok, én sem értem, miért annyi, és hogy lehet megvenni annyiért. :)

Viszont ha megtehetném, talán nem érdekelne, hogy 20000-t adok egy tornacipőért, 30000-t egy táskáért, stb.

Ha nem vagy ilyen helyzetben, akkor én sem értelek. Ha igen, akkor meg ne számítson, kinek honnan van a ruhatára. Mi nem élünk rosszul, inkább jól, de nálam ez elvi kérdés, van amire egyszerűen nem költök csak azért mert úgy hívják, mérlegelni szoktam.

2015. aug. 25. 21:43
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Most biztos nézni fognak egy nagyot nőtársaim, de én nem szeretek vásárolni. A férjemnek úgy kell rábeszélnie, hogy ruhákat vegyek magamnak. Időnként elviszi az egész családot egy bevásárlóközpontba, kezembe nyomja a pénztárcáját, és elküld ruhákat venni magamnak, ő közben vigyáz a három kicsire. Mindig is utáltam ezt, de a kedvéért választok magamnak új holmit.

Turkáló szóba sem jöhet, az túl sok idő, de elismerem, hogy sokszor ott vannak a legegyedibb darabok.

Kínait utálom.

Nem azt részesítem előnyben, ami márkás (meg sem nézem, mi milyen márkájú), hanem ami illik hozzám, a személyiségemhez. Főleg az egyszínű ruhákat szeretem.

Idén nyáron telt először kedvem a ruhavásárlásban, mert most lefogytam 5 kilót, és jó volt szűkebb ruhákban látni magam. :)

2015. aug. 25. 21:43
 16/25 anonim ***** válasza:
86%
Látom írtad, hogy rosszul is érzed magad miatta. Ne tedd, nem a gyerektől vetted el. Mondom, ne érdekeljen, más mit csinál és honnan öltözik, te csak érezd jól magad benne! :)
2015. aug. 25. 21:46
 17/25 anonim ***** válasza:
50%

Hát, Converse cipőért én se adnék 20 ezret, ugyanazt a fazont, márkajelzés nélkül megvettem a Deichmannban 4ezerért, tökéletesen funkcionál. Valaki írta, hogy csak sportszerben ragaszkodik a márkákhoz, azzal én is így vagyok, meg a fehérneműkkel. Csak Triumph melltartót veszek, ha 20 ezer, akkor annyi, nem érdekel, de az egy 2 évig melltartó, akkor is, ha minden nap hordom. Nekem csak egy melltartóm van mindig, akkor veszek másikat, ha tönkremegy, mert a méretemben kb egy egyhetes kihívás normálisat találni. De pont egy Conversere sajnálnék ennyi pénzt.

Viszont tudom milyen az érzés, mert az én anyósom és anyám is rosszul van, amikor pl kiderül, hogy mennyibe kerül egy melltartóm. Lényegesen rosszabbul keresnek, mint mi, nekik más a pénz értéke. Amit én nagyon tisztelek becsülök, de ha tanultam, dolgoztam, akkor legalább kicsit hadd élvezzem a gyümölcsét. Emellett természetesen a gyerek is mindent megkap, például neki is megveszem majd a lehető legjobb cipőt, akkor is, ha 20 ezer forint.

A ti pénzetek, ha a férjed belement - gondolom az ilyen nagyobb kiadásokat más is megbeszéli a férjével - akkor szerintem nincs ezzel gond.

De miért van mindenki lepontozva?

2015. aug. 25. 21:49
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

H&M, F&F, Bershka - főleg ezekből a boltokból vásárolok, tehát semmi extra. Havi 5-10 ezer Ft átlagban, de természetesen van olyan hónap, amikor egy forintot nem költök magamra, és van olyan (ált. szezonváltáskor), amikor dupla vagy tripla összeget. Sosem a gyerektől veszem el a pénzt, mindene megvan, ha az ő aktuális ruhatára tele, akkor jövök én.

Egyébként én is pont most ősszel ruházok be egy Converse cipőre, a 20 ezer Ft pedig nem csak a márka miatt ennyi: hogy egy korábbi példával éljek, a Deichmannos tornacsuka bírja max. 1 évig, a Converse pedig 2-3-4 év után is tornacipő. Tapasztalatból írom.

(Ennek ellenére én is hordok 2-3 ezer Ft-os cipőket, egy szezonra bőven megfelelnek)

2015. aug. 25. 21:54
 19/25 A kérdező kommentje:

én pedig mindenkire zöledt nyomtam.

amúgy nem az alap tornacipő ,nagyon szép "limitált" kiadás ,nekem nagyon tetszik ,márkaboltban vettem ,sajnos sokan manapság szerintem a replikákba futnak bele az utcán ,neten ,mert most nagyon hamisítják.

a lényeg ,hogy természetesen nem kell ez miatt bármit is nélkülöznünk.

2015. aug. 25. 21:56
 20/25 A kérdező kommentje:
ja és nem mellesleg eddig minden évekkel ezelőtti conversem megvan (2 darab) és mind hibátlan csak kopott és foltos.de nincs szétmenve sehol.vettem egy h&m-es tornacipőt pár hét után a gumi levált az anyagról.pedig azt nem hordtam sokat mert nem.mindenhez illett a mintája végett.
2015. aug. 25. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!