Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Anyukák, mennyit költötök a...

Anyukák, mennyit költötök a saját ruháitokra? Márkás dolgokat vásároltok vagy kínai, turkáló? Ha márkás, melyiket részesítitek előnyben?

Figyelt kérdés
Ha érdekel ,leírom miért kérdem.
2015. aug. 25. 20:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
48%

Ha gyűjtő vagy és imádod, akkor meg tényleg miért nem nyugszol bele? Örülj neki, neked ez jön be, másnak meg valami egész más. Teljesen más, ha odavagy érte, nem csak kell és kész. De akkor se lenne hozzá köze senkinek mondjuk, ha úgy lenne.

Nekem akkor sem tetszik, akármilyen limitált darab, bocs. Mások vagyunk. De van egyéb mániám, amire meg én költök, ha tehetem.

2015. aug. 25. 22:05
 22/25 anonim válasza:
74%

Cipőből többnyire màrkàsat és dràgàt veszek, mert ràjöttem, nem éri meg az olcsó. Van olyan cipőm, ami 6-7 éves, màrkàs, mìg a 4-5 ezres deichmann meg ccc-s jó ha egy szezont kibìr. Meg az sem úgy van, hogy a 35-ös làbamra nagyon vàlogathatok, veszem ami van, ha nem olcsó, akkor is.

Ruhàt venni útàlok, kis méret, alig talok valamit. Àltalàban mostanàban H&M-ben vàsàrolok,néha Orsay, egyébkét kìnomban betévedek egy-egy butikba a vàrosban, ott megveszem, ami passzol. melegìtőfélék decathlonosak.

Nekem is volt converse cipőm,nem tornacipő volt ugyan, de nagyjàból tönkretehetetlen volt. Imàdtam.

2015. aug. 25. 22:14
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Van egy Converse tornacipőm, amit 6-7 évesre saccolok. Persze nem úgy néz ki, mint újkorában, de nem lyukadt ki, nem vált le a talpa, még mindig hordható (nem keveset nyúzom). Ne hasonlítsuk a 2-3 ezres gagyikhoz.
2015. aug. 25. 22:28
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Off: kérdező, nekem 15 éves korom óta megvan az első Converse-em, most 39 vagyok!

Persze nem mindig azt hordtam, de a lényeg, hogy még mindig hordhato és persze divatos. :-)

2015. aug. 25. 22:32
 25/25 A kérdező kommentje:
na akkor kezd elmúlni a lelkiismeret furdalásom :D
2015. aug. 25. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!