Mi a tapasztalatod a turkálókkal?
Imádok turiba járni, inkább vállfásba szoktam.
Azért szeretem, mert
egyedi, minőségi cuccok
olcsók
nem kell félnem, hogy mosás után összemennek, kinyúlnak, stb.
Gyerekruhában verhetetlenek az angol turi, soha egyik magyarországi gyerekruhaboltban (márkaboltokat is beleértve) nem lehet olyan szép, egyedi babaruhákat kapni, mint a turikban.
Esprit nadrágot vettem múlt héten 1200 ft-ért, címkés, vadi új.
Rengetegser fogtam már ki címkés új dolgokat, nagyon olcsón.
Ma pl. 3 nagy szatyor ruhát vettem 20 e Ft-ért, csupa next, gap, MNG
Én olyan helyen lakom Pesten, hogy a Háda kilós és vállfás turija egymással szemben van:D
Általában a kilósban kezdek, és ha nem találtam semmit vagy csak egyet-kettőt, akkor átnézek a túloldalra. A vállfásban valóban szebbek vannak, de a kilósban is rá lehet bukkanni kincsekre:)
Eleinte csak azért mentem, mert olcsóbb volt, mostmár azért mert egyedi, jó minőségű, nem jön velem szembe az utcán és persze most nem futja többre ( de ha futná is turiba mennék).
Nálunk sajnos kevés a kilós ( s azok is olyan 2800 Ft/kg), a legtöbb darab áras, vállfás. Ezekkel csak annyi a probléma, hogy a márkás dolgokra rögtön ráírják az 1500 Ft-ot vagy többet.
De megéri ott vásárolni, már csak azért is, mert így biztos, hogy csak azt fogom megvenni, ami teljesen jó és tetszik, olyat nem , hogy majd belefogyok, vagy megveszem, mert muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!