Mi a véleményed, tapasztalatod erről a cipőről?
2011. jan. 13. 17:38
1/11 anonim válasza:
Szerintem borzalmasan ronda. Még a szín hagyján, de maga ez a magasszár, meg a kialakítása gáz.
2/11 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik. Hogy mennyire kényelmes - tartós, arról fogalmam sincs. Viszont nem stilusos, inkább közönséges, sajnos minden igénytelenebb emberen ilyet látni. Még azt se mondanám, hogy fiatalos, inkább tinis. Divatos még talán.
Bocsi, csak leirtam a véleményem!
3/11 anonim válasza:
Nike tehát minősége és kényelme sztem nagyon jó, de sztem se valami szép darab. Én az ilyen Nike cipőket jobban szeretem mert sokkal egyszerűbb és a "kevesebb néha több" : [link]
5/11 anonim válasza:
nekem is tetszik:) a 14-18 éves fiúknak szerintem elég jó lehet:) főleg hogy nike,szal márkás és kényelmes is
6/11 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik:) szívesen látom fiúkon és én is hordanám:)
7/11 anonim válasza:
na jó azért nem hordanám xD 1 kicsit csajosabb változatban...
8/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó ;)
Most ez a divat a fiúknál , tartós , amennyire általában egy sport cipő tartós szokott lenni . Biztos kényelmes , mert rengeteg fiú hord ilyet ! :)
9/11 anonim válasza:
szerintem kényelmes.
én szeretem az ilyen cipőket bár inkább DVS-t vagy DC-t, vagy Osiris-t hordok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!