Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tini lányok fiúk, mi a stíluso...

Tini lányok fiúk, mi a stílusotok? Mi az a ruhadarab ami a legjobban jellemez titeket?

Figyelt kérdés
Kort, nemet is írjatok, köszi! :)

2016. márc. 24. 13:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Deszkás-grunge közötti átmenet. 19/f
2016. márc. 24. 14:13
 2/17 anonim ***** válasza:

Engem a szakadt fari😂

16/L

2016. márc. 24. 15:01
 3/17 anonim ***** válasza:
Általában farmert hordok,egy egyszerű vagy mintás polóval,kardigánnal és tornacipővel.A jellemző ruhadarab a tornacipő azt sokszor hordok jó időben csak azt.:) 14/L
2016. márc. 24. 15:21
 4/17 anonim ***** válasza:

19/l

Én olyan fiús tipusú lány vagyok .

Szeretem a hip hop stílust,mindig van a fejemen full cap .

2016. márc. 24. 15:49
 5/17 anonim ***** válasza:

Szavakat írok:

Farmer, bőr, fém, 80as évek, rock, haj, öv, gyűrűk, nyakláncok, szemüveg, bakancs, Converse, vörös, drapp, fekete, narancs, kék, csíkos, kockás, felemás, kopott, antikolt, laza, elegáns, bohókás, komoly, sőtét, világos, szemceruza...

2016. márc. 24. 16:25
 6/17 anonim ***** válasza:
Lemaradt: 17/L
2016. márc. 24. 16:25
 7/17 anonim ***** válasza:

Általában szürke/fekete felsőket: pulcsik,kardigánok,pólók. az egyedüli színes felsők amiket hordok a kockás ingeim. nadrágok: farmer(fekete/sötétkék),és néha leggings.

Kabátok: fekete bőrdzseki,sötétkék parka kabát,farmer dzseki.

Cipő: Cicás Vans, Fehér rövidszárú Air Force,Szürke converse.

2016. márc. 24. 17:25
 8/17 anonim ***** válasza:
nekem is lemaradt xd 16/L
2016. márc. 24. 17:25
 9/17 Sunshinedoll ***** válasza:
Letisztult stílusom van, nem hordok mintás meg színes dolgokat, feketében, fehérben meg szürkében élek. Szeretek különböző stílusú cuccokat párosítani, pl elegánsabb szövetnadrágot edzőcipővel vagy sportosabb nadrágot magassarkúval. A ruhadarab, ami legjobban jellemez, az a farmernadrág. Főleg skinny jeans, de mostanában kb rám rohadnak a mom jeanseim, imádom őket bokacsizmával, edzőcipővel, magassarkúval, oxford cipővel, bármivel.
2016. márc. 24. 17:50
 10/17 anonim ***** válasza:
ing, elegancia 18/F
2016. márc. 24. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!