Tini lányok fiúk, mi a stílusotok? Mi az a ruhadarab ami a legjobban jellemez titeket?
Figyelt kérdés
Kort, nemet is írjatok, köszi! :)2016. márc. 24. 13:32
1/17 anonim válasza:
Deszkás-grunge közötti átmenet. 19/f
3/17 anonim válasza:
Általában farmert hordok,egy egyszerű vagy mintás polóval,kardigánnal és tornacipővel.A jellemző ruhadarab a tornacipő azt sokszor hordok jó időben csak azt.:) 14/L
4/17 anonim válasza:
19/l
Én olyan fiús tipusú lány vagyok .
Szeretem a hip hop stílust,mindig van a fejemen full cap .
5/17 anonim válasza:
Szavakat írok:
Farmer, bőr, fém, 80as évek, rock, haj, öv, gyűrűk, nyakláncok, szemüveg, bakancs, Converse, vörös, drapp, fekete, narancs, kék, csíkos, kockás, felemás, kopott, antikolt, laza, elegáns, bohókás, komoly, sőtét, világos, szemceruza...
7/17 anonim válasza:
Általában szürke/fekete felsőket: pulcsik,kardigánok,pólók. az egyedüli színes felsők amiket hordok a kockás ingeim. nadrágok: farmer(fekete/sötétkék),és néha leggings.
Kabátok: fekete bőrdzseki,sötétkék parka kabát,farmer dzseki.
Cipő: Cicás Vans, Fehér rövidszárú Air Force,Szürke converse.
9/17 Sunshinedoll válasza:
Letisztult stílusom van, nem hordok mintás meg színes dolgokat, feketében, fehérben meg szürkében élek. Szeretek különböző stílusú cuccokat párosítani, pl elegánsabb szövetnadrágot edzőcipővel vagy sportosabb nadrágot magassarkúval. A ruhadarab, ami legjobban jellemez, az a farmernadrág. Főleg skinny jeans, de mostanában kb rám rohadnak a mom jeanseim, imádom őket bokacsizmával, edzőcipővel, magassarkúval, oxford cipővel, bármivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!