Fiúk, mi az a ruhadarab ami nagyon tetszik egy lányon?
Figyelt kérdés
Bikinit és fehérneműt kivéve :D2015. okt. 30. 20:51
2/12 anonim válasza:
Bőrszoknya (rövid), fényes harisnyával hmm, elegáns felsők, nem tudom a nevét, szexi leggins.
4/12 anonim válasza:
farmersort, fehér trikóval vagy pólóval.
5/12 opened paradise válasza:
El akartam kezdeni felsorolni,de egy tipik diáklány szerkó jönne ki :D
Szeretem a kockás cuccokat,a tornacsukát és azt a csíkos combig érő zoknit.
7/12 anonim válasza:
szoknya -mindegy milyen, és csizma -de a bakancs nem és lehetőleg szoknyával, harisnyával viselje, ne nadrággal.
Deréktól felfelé meg szinte mindegy blúztól a kardigán minden jól tud állni egy lányon.
Kabátok közül a bőrdzseki.
Tehát ha "összeadjuk": bőrdzsekis, szoknyás csizmás az ideális lány
8/12 anonim válasza:
a bikini és fehérneműn mi tetszene?:D
amik nekem tetszenek: bőrkabát, fekete harisnya, magassarkú (nem 4 centis, hanem magasabb)
9/12 anonim válasza:
Bőr hatású cuccok többnyire. Elegáns felsőkkel kombinálva mindent visz.
10/12 A kérdező kommentje:
Szóval a domina típusú bőrszerkós lányok 15 centis sarokkal(amibe amúgy se lépcsőzni se 2 métert nem lehet menni) jönnek be Nektek
:)
2015. nov. 1. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!