Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhadarab a fűző?

Milyen ruhadarab a fűző?

Figyelt kérdés
mit érdemes róla tudni? kényelmes-e, hasznos-e, stb?

2016. febr. 25. 21:27
 1/6 anonim válasza:
A fűző optikailag tesz keskenyebbé a derekakat, vannak azok a fűzők amiket minden nap visel az ember és vannak a szexi fűzők. Az előbbi egészségtelen, a belső részeket nyomja lényegében és manapság már nem is nagy divat. A szexi fűzők is húznak valamennyit a derékon, de nem annyira, mint a régen használtak és inkább ugye alkalmakkor viseli az ember, de fontos, hogy ne legyen túl szoros (egy vékony nő hátán is kreálhat hurkákat) és ne is legyen túl laza (akkor eláll és nem mutat).
2016. febr. 25. 21:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Régen fehérnemű volt,most már szerintem inkább szexuális funkciója van.Én nem gondolom kényelmesnek,de ez én vagyok.

Lehet,hogy lesz itt olyan,aki megcáfol:)

2016. febr. 25. 21:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Vannak olyan fűzők amik csak kinézetre fűzők, de funkciójukat tekintve nem azok, nem is lehet velük karcsúsítani (tehát vagy megvan az alakod hozzá vagy nincs). Általában ezeken cipzár van, tehát nem a fűzőt kell rajta kioldani és behúzni.

Persze ezeknek a szabása és kialakítása is olyan, hogy látszik rajtuk, hogy nem fehérnemű, tehát ki lehet vele menni utcára.

2016. febr. 25. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:
GOOGLE
2016. febr. 26. 09:45
 5/6 anonim ***** válasza:
57%

Igen, GOOGLE :-) Ez tetszik!

De a fűző széééép! Nagyon szééép! És ha ésszel hordja a Hölgy, nem egészségtelen...van akinek a derék fájására gyógyír.

Vannak ugye a szépséges acél vagy/és acélmerevítős igazi fűzők...meg vannak a fűzőnek mondott valamik és van a gyógyfűző a gerincferdülés gyógyítására.

Az igazi acél merevítős lehet fehérneműként viselni, mondjuk egy csini kosztüm alá jó lehet, de van olyan kultúr környezet, ahol ruhaként is viselik.

És szerintem kellemes is tud lenni, persze ki hogy viszonyul hozzá...Sajnos sok az előítélet is...

2016. febr. 26. 18:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Jaaaj! Bocsi! Elírtam! Tehát: acél vagy/és halcsont merevítős fűzők :-)
2016. febr. 26. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!