Milyen ruhadarab a fűző?
Régen fehérnemű volt,most már szerintem inkább szexuális funkciója van.Én nem gondolom kényelmesnek,de ez én vagyok.
Lehet,hogy lesz itt olyan,aki megcáfol:)
Vannak olyan fűzők amik csak kinézetre fűzők, de funkciójukat tekintve nem azok, nem is lehet velük karcsúsítani (tehát vagy megvan az alakod hozzá vagy nincs). Általában ezeken cipzár van, tehát nem a fűzőt kell rajta kioldani és behúzni.
Persze ezeknek a szabása és kialakítása is olyan, hogy látszik rajtuk, hogy nem fehérnemű, tehát ki lehet vele menni utcára.
Igen, GOOGLE :-) Ez tetszik!
De a fűző széééép! Nagyon szééép! És ha ésszel hordja a Hölgy, nem egészségtelen...van akinek a derék fájására gyógyír.
Vannak ugye a szépséges acél vagy/és acélmerevítős igazi fűzők...meg vannak a fűzőnek mondott valamik és van a gyógyfűző a gerincferdülés gyógyítására.
Az igazi acél merevítős lehet fehérneműként viselni, mondjuk egy csini kosztüm alá jó lehet, de van olyan kultúr környezet, ahol ruhaként is viselik.
És szerintem kellemes is tud lenni, persze ki hogy viszonyul hozzá...Sajnos sok az előítélet is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!