Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ebben a cipőben mennyire...

Ebben a cipőben mennyire nehéz járni?

Figyelt kérdés

Soha nem hordtam még magassarkút, most szeretném ezt megvenni: [link]

Szerintetek ebben rögtön könnyen megy majd a járás, vagy sokat kell majd gyakorolnom? Fontos lenne, mert alkalomra venném fel és nincs túl sok időm... Ha nehéz lenne, akkor inkább keresek kevésbé magasat. (14/L)

2010. márc. 29. 11:01
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%

Szió megint! :) (16:21)

Én ezeket választanám:

[link]

[link]

[link] -- ez egy törpesarkú, de csak akkor áll jól, ha kisebb a lábad (a hegyes orr miatt).

Az első kettőnek sincs nagyon magas sarka, szerintem ebben nem lesz nehéz járni. :)

Persze meg kell fogni, fel kell próbálni őket, mert így képen mind szép, csak sosem tudjuk, hogy áll a lábunkon.

Ami még nagyon fontos: ha megveszed, használd otthon, járkálj benne, este (mikor nem látnak sokan :D) menjél ki benne sétálni kicsit - persze ha kertesben laksz, akkor az udvaron is lehet. A lényeg, hogy megszokd, betörd, mert ha nem, még sírás is lehet a vége (tapasztalat - szalagavató :D).

Remélem találsz megfelelő, csinos kis cipőt! ^^

2010. márc. 29. 18:54
 32/44 anonim ***** válasza:
egyébként amiket itt linkeltek a többiek, kedves kérdező, egyik sem volt tűsarkú. az egészen más. ezekben simán lehet járni egyenesen.
2010. márc. 29. 19:39
 33/44 A kérdező kommentje:

19:59 Ha ez, meg ez:

[link]

[link]

nem tűsarkú, akkor mi lenne az, mutatnál egyet?

2010. márc. 29. 19:46
 34/44 A kérdező kommentje:
16:21: Szia! Nagyon köszi a tippeket, én is néztem közben a Deichmann oldalát, és a 2-3. cipőiden nekem is megakadt a szemem. Meg fogom próbálni, és írok, milyen lett. :) A nagyon hegyes orrú annyira nem kedvenc, az én lábamnak sajnos sehogy sem kényelmes, bár tetszene (lapos sarokkal volt már ilyesmim).
2010. márc. 29. 19:48
 35/44 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ez tetszik neki, pár alkalomra egyáltalán nem gáz. Mellesleg előttem páran linkeltek sokkal rosszabb darabokat, amik tényleg hányingerkeltők. Nem fognak kinevetni, ne félj. Nem kell 10 centis tűsarkűban kezdeni.
2010. márc. 29. 21:13
 36/44 anonim ***** válasza:
Szia amiket a 18.54es linkelt azok nagyon jók. Nekem is vannak olyanok az első azt hiszem pont akciós is talán 2990 forint én sem vagyok magassarkúhoz szokva mivel elég magas vagyok de abban kényelmesen érzem magam.
2010. márc. 29. 23:50
 37/44 anonim válasza:
Szia!Én imádom a 15 centis sarkú cipőket, imádok benne járni, de nagyon hamar kiáll tőle a lábam.Ezért én vettem tavaj egy topánkát, teljesen feketét a deichmannba, mustang márkát.IMÁDOM!Lapos talpú igaz, de egy év alatt sok buliba, rendezvényen, voltam, és a magassarkúm kb. 1-2 óráig volt a lábamon.Vittem magammal a lapostalpú topánkámat váltóban.Nagyon illik minden alkalmi ruhámhoz, alkalmi nadrágomhoz, szoknyámhoz.Szerintem nézz szét ezek között is!
2010. márc. 30. 11:46
 38/44 anonim ***** válasza:
34%

nem mondtam h nem tűsarkú, te idióta!

én vagyok a hülye , mert segíteni akartam.

csak azt nem tudom minek hepciáskodsz a válaszolóknak, mert nem tetszik nekik a nyanyás cipőd?

akkor minek jöttél ide kikérni a véleményünket?

vedd meg azt amit akartál, legalább lesz egy jó napja , azoknak, akik majd jól körberöhögnek.

2010. márc. 30. 12:23
 39/44 A kérdező kommentje:
12:23, ezt te írtad: "egyébként amiket itt linkeltek a többiek, kedves kérdező, EGYIK SEM VOLT TŰSARKÚ. az egészen más." Szóval a kérdésedre a válasz az, hogy TE írtad. :P Amúgy meg az eredeti kérdésemet is megnézhetnéd, nem azt kérdeztem, hogy mi a véleményetek a cipőről, hanem hogy nehéz-e benne járni. Persze örülök, hogy ezen felül is kaptam pár nagyon jó ötletet, de a TE stílusodra nem voltam kíváncsi.
2010. márc. 30. 16:05
 40/44 anonim ***** válasza:

[link]

Szia!

Tényleg nagyon csúnya az a cipő, amit megakarsz venni, és nem bántásból mondom, hanem segíteni szeretnék, mert aranyos lánynak tűnsz. Sajnos még a legeslegjobb indulatú ember is kiröhögne ha felvennéd azt a cipőt. Azt látom, hogy nem követed a divatot (ami nem baj), de akkor is nőiesebbet válassz. Szerintem olyasmit vegyél amit linkeltem, mert az egyszerű és nőies, meg kényelmes is (felpróbáltam a boltban de nem vettem meg, mert nem volt nálam pénz :) ). De ez a te döntésed, csak próbáltam (jó) tanácsot adni. 18/L

2010. márc. 30. 21:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!