Ebben a cipőben mennyire nehéz járni?
Soha nem hordtam még magassarkút, most szeretném ezt megvenni: [link]
Szerintetek ebben rögtön könnyen megy majd a járás, vagy sokat kell majd gyakorolnom? Fontos lenne, mert alkalomra venném fel és nincs túl sok időm... Ha nehéz lenne, akkor inkább keresek kevésbé magasat. (14/L)
Szió megint! :) (16:21)
Én ezeket választanám:
[link] -- ez egy törpesarkú, de csak akkor áll jól, ha kisebb a lábad (a hegyes orr miatt).
Az első kettőnek sincs nagyon magas sarka, szerintem ebben nem lesz nehéz járni. :)
Persze meg kell fogni, fel kell próbálni őket, mert így képen mind szép, csak sosem tudjuk, hogy áll a lábunkon.
Ami még nagyon fontos: ha megveszed, használd otthon, járkálj benne, este (mikor nem látnak sokan :D) menjél ki benne sétálni kicsit - persze ha kertesben laksz, akkor az udvaron is lehet. A lényeg, hogy megszokd, betörd, mert ha nem, még sírás is lehet a vége (tapasztalat - szalagavató :D).
Remélem találsz megfelelő, csinos kis cipőt! ^^
nem mondtam h nem tűsarkú, te idióta!
én vagyok a hülye , mert segíteni akartam.
csak azt nem tudom minek hepciáskodsz a válaszolóknak, mert nem tetszik nekik a nyanyás cipőd?
akkor minek jöttél ide kikérni a véleményünket?
vedd meg azt amit akartál, legalább lesz egy jó napja , azoknak, akik majd jól körberöhögnek.
Szia!
Tényleg nagyon csúnya az a cipő, amit megakarsz venni, és nem bántásból mondom, hanem segíteni szeretnék, mert aranyos lánynak tűnsz. Sajnos még a legeslegjobb indulatú ember is kiröhögne ha felvennéd azt a cipőt. Azt látom, hogy nem követed a divatot (ami nem baj), de akkor is nőiesebbet válassz. Szerintem olyasmit vegyél amit linkeltem, mert az egyszerű és nőies, meg kényelmes is (felpróbáltam a boltban de nem vettem meg, mert nem volt nálam pénz :) ). De ez a te döntésed, csak próbáltam (jó) tanácsot adni. 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!