Hogy bir valaki 10 cm-es sarkú cipőben járni?
1. Van aki bírja van aki nem.
2. A divat nem a kényelemről szól, van hogy nekem is megfájdul a lábam, de akkor sem nyavalygom szét a fejem, nyilván előre tudtam hogy ez is előfordulhat.
Ha neked fáj benne a lábad, nem muszáj 10 centiset hordani. Mellesleg én sem szoktam 10centisben mászkálni hétköznaponta, max buliba veszem fel, ott meg észre se veszem általában hogy fáj, ha jó a buli. :)
Én tudok benne menni, de egy olyan 3-4 óra folyamatos sétálás után már fáj benne a lábam. Viszont ennél magasabbat nem vennék fel, nem is tartom szépnek.
Ja és a zselés talpbetét nagyon sokat segít ám:) Na meg az sem mind1, h tűsarkú-e(azt utálom), vagy teli (az mondjuk csúnya), vagy vastagabb, vagy esetleg vékonyabb kerek/kockás sarkú. Én a kicsit vastagabb sarkúakat szeretem, esetleg a vékonyabb, de nem tűsarkúakat.
Az osztálytársam 15 centis cipőbe mászkál a suliba,de amúgy is egy r.....
14l
14 évesen 10+-os cipő? hát az se semmi...sztem 14 évesnek magassarkút sem kéne felvennie, ha igen, max. 5 centiset.
Egyébként egyáltalán nem egészséges ilyen magasat hordani, főleg fiatalon, mert erősen deformálódik tőle a láb, és 30 évesen iszonyatosan fájni fog már, de valószínű korábban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!