Meddig bírjátok magas sarkú cipőben?
Cipőfüggő, nem sarokmagasság.
Van olyan 10 cm magas sarkú cipőm, amiben sétálok, állok, rajtam van órákig és semmi gond, és van olyan 5-6 cm magasam, ami 2 óra után már iszonyú kényelmetlen.
Vegyél a cipőidben talpbélést, mert sokat számít :)
Én egy munkahelyen sem tenném kötelezővé a magassarkút,jó hogy nem 15 centis tűsarkút várnak el...
Én engedném mindenhol a tréningruhát és tornacsukát,nem kényelmesebb lenne?Aztán kit érdekel ha nem elegáns?Szerencsére nálunk mindenki azt vesz fel amit akar,páran tréningben jönnek be,lényeg,hogy a munka minősége megfelel,és a fönököm csak ezt veszi figyelembe.Hihetetlen,emiatt lesznek a sok lábbütykös nő...persze a műtétet majd nem fizeti a munkáltató,és ez az undorító hogy emiatt tönkreb@sszák a nők egészségét!
Első válaszoló!
Milyen bélésre gondolsz? Tudsz esetleg képet linkelni?
Hát ha engem erre köteleznének és valahová felnyomnám a főnöknek azt a cipőt... pff.
Elegáns megjelenés lapostalpú fekete bőrcipő pl? Az nem fér bele csak a magassarkú? Na mindegy.
Kérdező, esetleg próbáld ki a zselés talpbetéteket vagy valami tánchoz valót, amit direkt magassarkúba ajánlanak.
Én sürgősen otthagynám az ilyen munkahelyet, nekem nem érne annyit, hogy tönkretegyem miatta a lábam.
Hát ez a körömgombás fúj, igénytelen. De pasi ezért elnézik neki?!!??!!
A nőknek mindig többet kell letenni az asztalra, még akkor is ha jobbak az eredményei és bakker hiába lenne jobb tornacsukában, nem lehet. Ez van!
Lehet, hogy én is máshova jelentkezem, ha tudom előre, hogy így járok, de most nem ugrálhatok. Kell ez a munka, sok az utazás és van némi felelősség is, egyedül dönthetek, jól fog mutatni majd az önéletrajzomban amikor továbbmegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!