Meddig bírjátok magas sarkú cipőben?
én vagyok a körömgombás....mármint az én kollégám,félreértés ne essék:)
Annyit róla,hogy nagyon jó a munkájában,kimagaslik a többiek közül,és ez azonnal meglátszott,ahogy hozzánk került.A titkárnőjének az orra alá nyomkodta a büdös,gombás lábait,hogy szagolja meg,mikor már a lány pár hónapja a cégnél volt.Szegény öklendezve ment ki.
Akkor mondok jobbat,csak nem biztos hogy elhiszik majd itt.Kollégának fájt a térde,és épp egy farmer volt rajta.Bejön reggel az irodába,beül az asztalához,nyomkodja a térdét,hogy nagyon fáj neki..erre feláll,és bokáig letolta a nadrágját,és egy alsónadrágban(fehér)visszaült az asztalához,és úgy dolgozott tovább.A főnök ezt nem látta meg,szerencsére ügyfél éppen nem sétált be,tehát nem kapott senkitől a fejére,de én párszor elsétáltam ott,és megakadt a szemem a földön,a lábainál összegyűrődött farmeron,nem kicsit volt vicces.Jó én ezeken csak szórakozni tudok,tudom mások nem nagyon,de én más vagyok.Vannak még dolgai neki,de a céget kegyetlenül viszi előre.:)
2percig...se. :D
Nemvagyok aza magassarkucipős alkat, nemszeretem, nem érzem benne jól magam :D alapbol a nőiesség alapjait kisporolták belőlem. de nembánom. és a barátomse. (H)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!