Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ebben a cipőben mennyire...

Ebben a cipőben mennyire nehéz járni?

Figyelt kérdés

Soha nem hordtam még magassarkút, most szeretném ezt megvenni: [link]

Szerintetek ebben rögtön könnyen megy majd a járás, vagy sokat kell majd gyakorolnom? Fontos lenne, mert alkalomra venném fel és nincs túl sok időm... Ha nehéz lenne, akkor inkább keresek kevésbé magasat. (14/L)

2010. márc. 29. 11:01
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
87%

Nem akarlak megsérteni ...végülis izlések és pofonok... de ilyen cipőt már az 50nemtom hány se hord...!!!

Ha gondolod segítek neked egy 14évesnek illőt keresni ... írdd le milyen alkalomra vennéd fel és írd le kb h miylen ruhát vennél fel hozzá!!

2010. márc. 29. 11:04
 2/44 anonim ***** válasza:
100%
nincs magas sarka, szerintem könnyű benne menni.
2010. márc. 29. 11:04
 3/44 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak: nézd, nem vagyok az a nagyon divatot követő lány, mindennapokban inkább sportosan, kényelmesen öltözöm, szóval biztos jobban értesz a cipőkhöz. Nekem nem tűnt úgy, hogy gáz lenne amit választottam. Suliban ünnepségeken láttam 1-2 lányon hasonlót és nem állt nekik rosszul. Most nővérem eljegyzésére szeretnék kosztümöt felvenni, ahhoz lenne a cipő, aztán majd jó lenne ballagáson is ezt hordani, ott majd a szokásos fehér blúz, fekete szoknya ünneplővel. Te milyent javasolnál helyette? Tudnál képet mutatni?
2010. márc. 29. 11:16
 4/44 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ennek a cipőnek viszonylag stabil és nem túl vékony a sarka, kényelmesnek tűnik.Kis gyakorlással biztosan tudnál szépen járni benne. Egyébként nekem kifejezetten tetszik.
2010. márc. 29. 11:40
 5/44 anonim ***** válasza:
68%

Hát ne haragudj , de ez szerintem is borzasztó.

Elég ronda ez a cipő, még anyám se venné fel.

Semmiképpen ne ezt válaszd, nem tudom hol laksz, de a deichmann-ban nagyon aranyos kis cipőet lehet kapni, nem is túl sokért.

[link]

ez a modell pl nagyon csinos, és kényelmes.

vagy ez:

[link]

2010. márc. 29. 11:41
 6/44 anonim ***** válasza:
68%

Jaj csajszi, ne röhögtesd ki magad ezzel a förmedvénnyel!

A Tescoban mindig akciósak az F&F alkalmi cipők, azok legalább kinéznek valahogy! Csak van Tesco a közeledben...

Még olcsón is megúszod.

2010. márc. 29. 11:46
 7/44 A kérdező kommentje:
11:41: Elhiszem, hogy tetszik a tűsarkú, de tényleg CSAK az nézhet ki jól? Biztos én vagyok béna, de amiket belinkeltél, olyan vékony sarkúakban én egyáltalán nem bírnék járni, rögtön kitörne a bokám. :S Meg nem hiszem, hogy 14 évesen tűsarkúznom kellene, tudom hogy sok csaj abban jár, de NEM az én világom!
2010. márc. 29. 11:50
 8/44 anonim ***** válasza:
100%

11:41

tényleg csinosak ezek a cipők, de az tuti, hogy nem kényelmes olyan lánynak aki a lapossarkú vagy/és sportcipőkhöz van szokva

Sőt abban se vagyok biztos hogy tudna benne normálisan menni

2010. márc. 29. 11:52
 9/44 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen még nem kell tűsarkúban botladozni, főleg első magassarkúnak nem való... Az utcén remekül szoktunk szórakozni azon, hogy egy csomóan hordják,de járni nem tudnak benne, igen viccesen néznek ki a kilengő sarkak, görbe hátak, remegő lábszárak :).
2010. márc. 29. 11:55
 10/44 anonim ***** válasza:
60%

borzalmas ez a cipő :S idősebb prűd nők hordják. inkább vegyél valami csini topánkát

[link] (most a színt ne nézd, van ilyen feketében is)

2010. márc. 29. 12:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!