Ebben a cipőben mennyire nehéz járni?
Soha nem hordtam még magassarkút, most szeretném ezt megvenni: [link]
Szerintetek ebben rögtön könnyen megy majd a járás, vagy sokat kell majd gyakorolnom? Fontos lenne, mert alkalomra venném fel és nincs túl sok időm... Ha nehéz lenne, akkor inkább keresek kevésbé magasat. (14/L)
valahol el kell kezdeni...amugy nem kényelmetlenek amiket belinkeltem(11:41 es vagyok)
converse tornacipőhoz vagyok szokva, de néha felveszek magassarkut, és az a kettő amit belinkeltem, nekem bejött.
Szia! Én sem akarlak megbántani, de szerintem is eléggé csúf az a cipő. Nem nőies a formája. Láttam már ilyet lábon, de mindenki lúdtalpasnak és minimum 44-es lábúnak tűnt benne.
Nem tudom, milyen alkatú vagy, mennyire magas pl. Ha elég nyúlánk vagy, bátran vegyél lapos sarkút, akár kosztümhöz is. Ha bevállalsz egy magasabbat, akkor sem kell félni. Otthon gyakorolsz benne napi 20-30 percet, és simán tudod hordani. Gondolom, nem hobbiból a Vaterán néztél cipőt. Én most végigbogarásztam, de nekem ott csak ez tetszett, amit el tudok képzelni egy fiatal lányon, alkalmi és nőieis.
Persze, ez csak az én ízlésem, de azért ide linkelem, hátha tetszik:)
Szia!
Szerintem csinos,elegáns cipőt választottál és a korodhoz megfelelő az öltözködéshez való hozzáállásod is...a cipő sarka sem túl nagy, de mindenképp sétálj benne pár lépést otthon az alkalom előtt. Nézd vagy nézesd meg valakivel a teljes öltözékedhez a cipőt, de ne ezekre a kis divatmajmokra hallgass...amiket belinkeltek azok között is voltak amik pl nekem rémisztőek...:S
Sajnos ma már minden tizenéves divatb**i...és ha valaki kicsit visszafogottabb akkor le van szólva.
Szerintem pedig te vagy a nyerő;)
az előzőnek üzenem, hogy 22 évesen elég siralmas , hogy tetszik ez a cipő, és nem kell divatb.zinak lenni, ahhoz, h valaki csinos, és elegáns legyen
de akkor ezek szerint én is divatb.zi vagyok, mert nem venném fel, ezt az ocsmány, ronda cipőt, ami 50 éves nőknek van kitalálva.
a sarka elég stabilnak tűnik, ezért nem hinném hogy nehéz lenne járni benne, persze egy pici gyakorlás nem árthat az esemény előtt. és még annyit, hogy ha mag tudod oldani akkor mindeképpen próbálj fel egy hasonló cipőt, hogy hogy áll a lábadon és csak utána vedd meg.
egyébként nekem nem igazán tetszik, a helyedben egy kerek orrú fazont választanék, de ez csak magánvélemény
16/l
Szió!
Én nem ajánlanám neked ezt a cipőt. Először is, mert használt. Soha se tudjuk, h gombás volt-e vagy sem, aki hordta, illetve anatómiailag is fontos, hogy te taposd ki a saját cipődet, ne más.
A másik, hogy hiába van beleírva, hogy Tamaris, nem ilyen fiataloknak való ez, inkább az érettebb nők viselik többnyire. De amúgy sem olyan csinos-divatos ez a cipő.
Valaki írta a Deichmannt. Tényleg egyszerűbb lenne ott szétnézni, felpróbálhatod, járkálhatsz benne és nem beszélve a nagy választékról. Humanic dettó, csak kicsit drágább. Ha nagyon bizonytalan vagy, akkor vegyél egy törpesarkút, vagy legalábbis kisebbet.
Remélem amúgy megtalálod magadnak az álomcipőt! :)) Majd írd meg, hogy sikerült-e venni! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!