Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ebben a cipőben mennyire...

Ebben a cipőben mennyire nehéz járni?

Figyelt kérdés

Soha nem hordtam még magassarkút, most szeretném ezt megvenni: [link]

Szerintetek ebben rögtön könnyen megy majd a járás, vagy sokat kell majd gyakorolnom? Fontos lenne, mert alkalomra venném fel és nincs túl sok időm... Ha nehéz lenne, akkor inkább keresek kevésbé magasat. (14/L)

2010. márc. 29. 11:01
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
*sohasem, pardon. :)
2010. márc. 29. 16:21
 22/44 anonim ***** válasza:
30%

bocs,de ha én ilyenbe meglátnék egy 14 évest,körberöhögném.. :S

énis 14 vagyok,de el nem tudnám képzelni,hogy egy ilyet felvegyek.. lehet lepontozni -.-

2010. márc. 29. 17:03
 23/44 A kérdező kommentje:
Nem értem, miért bánt egyeseket, ha nem öltözik mindenki úgy, ahogy nekik tetszik... Ha minden lányon tűsarkú lenne, akkor ti sem villoghatnátok úgy a cipőitekkel. :P Én nem akarok villogni, nem az öltözködésemmel akarok pasit szerezni, képzeljétek, van akinek sportcipőben is tetszem. Csak szeretnék az alkalomhoz illően kinézni.
2010. márc. 29. 17:09
 24/44 A kérdező kommentje:
16:21 Köszi a véleményt, a tiéd tényleg jól jön, mert én nem értek úgy a divathoz. Lehet hogy azért még szétnézek cipő ügyben. Te tudnál mutatni olyanokat, amik szerinted jók lennének nekem? A kosztümöm amúgy sötétbordó.
2010. márc. 29. 17:11
 25/44 anonim ***** válasza:
Muszáj a magassarkú? Miért nem veszel fel babacipőt (balerinacipőt)?
2010. márc. 29. 17:27
 26/44 A kérdező kommentje:
Persze nem muszáj, ha nem megy a magas cipőben a járás, akkor a balerina marad. (Eddig is olyasmi volt az ünneplő cipőm, csak nem annyira kerek orrú.) De mostanában eszembe jutott, hogy nekem is ki kellene már próbálni a magas sarkokat, legyek egy PICIT nőiesebb. :)
2010. márc. 29. 17:35
 27/44 anonim ***** válasza:
Nem, mivel elég alacsony sarka van.
2010. márc. 29. 17:42
 28/44 anonim ***** válasza:

Első vagyok!!

Nem tom mi a bajod szereintem "kedvesen" elmondtam hogy szerintem az a cipő nem egy 14éves lányhoz való és segíteni próbáltam te meg lehordassz!!Ja..és senki nem mondta h nem lehet sportos öltözékben pasit fogni...!!

Linkelek pár cipőt ,olyat ami jobb (valamivel fiatalosabb és póbálok az ízlésednek megfelelőt)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

PRÓBÁLJ OLYAN SARKÚ CIPŐT VENNI AMINEK A SARKA VÉGE VASTAGABB ,... ABBA TUDSZ AMJD MENNI ÉS GYAKOROLJ BENNE OTTHON,PRÓBÁLJ ÚGY MENNI "MINTHA" LÁBUJJHEGYEN MENNÉL (éN ÍGY TANULTAM MEG ÉS ÉVENTE 20X VAN RAJTAM CSAK MAGASSARKÚ ÚGY H NEM KELL LEHORDANI ÉS NEM VAGYOK DIVATB.ZI MEG SEMMI HASONLÓ CSAK KOROMHOZ,SZEMÉLYISÉGEMHEZ ILLŐ CUCCOKBA JÁROK)

2010. márc. 29. 17:59
 29/44 A kérdező kommentje:
17:59: ezek (főleg a második meg a harmadik) mitől fiatalosabbak, mint amit én linkeltem? Nekem pont ezek tűnnek öregesnek. Lehet, hogy én írok hülyeséget, de akkor kérlek, magyarázd meg.
2010. márc. 29. 18:07
 30/44 anonim ***** válasza:

a 3.at véletlen linkeltem...:S

Engem nem érdekel csinálsz amit akarsz!!

2010. márc. 29. 18:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!