Maximum hány denes az a harisnya, amit még elviselsz farmer alatt egy fűtött helyiségben?
Figyelt kérdés
2016. febr. 1. 15:47
1/7 anonim válasza:
Farmer alatt semmit nem viselek el, harisnyát szoknyákhoz hordok. Télen pamutot.
2/7 anonim válasza:
Én 140 denes nejlonharisnyát hordok a farmer alatt, nekem nagyon bevált, nem szoktam beleizzadni sosem. :)
100x jobb és kényelmesebb is, mint a jégeralsó, mert abba belemelegszek és alapból nagyon kényelmetlen is.
F
3/7 anonim válasza:
Csak amikor suliba megyek, akkor veszek fel harisnyát a gatya alá, mert ott ugye nem fűtenek rendesen... de ha tudom, hogy olyan helyre megyek, ahol van fűtés, akkor nem veszek harisnyát, kibírom azt a pár percet míg odagyalogolok.
4/7 anonim válasza:
20 denest szoktam farmer alá venni.
31/f
6/7 anonim válasza:
8-tól 20-denig szoktam harisnyát húzni nadrág alá. Télen persze rendesen felöltözök, de tavasszal és ősszel nadrág alá nekem elég! Kint nem fázom, fűtött hejiségben nem sülök meg.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!