Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Reggelente most má kerékpárral...

Reggelente most má kerékpárral járok, és elég hüvős van! Milyen harisnyát vegyek a farmer vagy majd a térdnadrág alá, hogy ne fázzak?

Figyelt kérdés
Harisnya

2015. márc. 6. 04:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia,ha hosszabb távra tervezed a bringázást,mármint ha nem csak egyszer-kétszer mész bicajjal,akkor szerintem megérné befektetni egy softshell anyagból készült nadrágba,az aldiban,lidlben rendszeresen szokott lenni.Arra nem emlékszem,hogy kerékpáros gatyát is láttam e,de nézelődj!Esetleg vatera,olx,ott is ki lehet fogni,nem tízezrekért.
2015. márc. 6. 07:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Kőszi megnézem, de valami olcsobbra gondoltam mert egy két alkalomrol van csak szo!!
2015. márc. 6. 08:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is hordok harisnyanadrágot bringázáskor, hidegben aláveszek egy 50 denes mikroszálast, és arra ráhúzom a pamutharisnyát,aztán jön a rövidnadrág.Így oldom meg, hogy ne fázzak a biciklin, felülre egy póló ing, két pulóver, a felső kapucnis. Nem tetszenek azok a feszülős kerékpáros nadrágok, drágák is. A farmernadrágban meg utálok tekerni. Szóval csak nyugodtan vedd fel, másokkal meg ne törődj!
2015. márc. 7. 19:38
 4/6 anonim ***** válasza:

3-as! Mar bocs,de ha ugy is veszel rovidnacit akkor minek a pamutharisnya?

Nem eleg a fibras?

2015. ápr. 9. 13:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Már bocs, de én férfi vagyok, és nem akarom, hogy látszódjon a microfibás harisnya.Ezért húzom rá a pamutharisnyát. Ha nő volnék, nyilván más lenne a helyzet.Ha nincs nagyon hideg, egy sima pamutharisnya is megteszi. Amikor meg beköszönt a jóidő,már nincs szükség semmiféle harisnyanadrágra.
2015. ápr. 15. 04:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Velemenyed szerint egy ruhadarabot az anyaga hatarozza meg,hogy melyik nem viselheti? :)))))

Felvilagositalak!

1994-ota gyartanak ferfiaknak nejlonharisnyat!!

Tehat batran viselheted,nem kell bujkalni vele mint zsebesnek a buszon !

2015. ápr. 15. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!