Reggelente most má kerékpárral járok, és elég hüvős van! Milyen harisnyát vegyek a farmer vagy majd a térdnadrág alá, hogy ne fázzak?
Figyelt kérdés
Harisnya2015. márc. 6. 04:58
1/6 anonim válasza:
Szia,ha hosszabb távra tervezed a bringázást,mármint ha nem csak egyszer-kétszer mész bicajjal,akkor szerintem megérné befektetni egy softshell anyagból készült nadrágba,az aldiban,lidlben rendszeresen szokott lenni.Arra nem emlékszem,hogy kerékpáros gatyát is láttam e,de nézelődj!Esetleg vatera,olx,ott is ki lehet fogni,nem tízezrekért.
2/6 A kérdező kommentje:
Kőszi megnézem, de valami olcsobbra gondoltam mert egy két alkalomrol van csak szo!!
2015. márc. 6. 08:08
3/6 anonim válasza:
Én is hordok harisnyanadrágot bringázáskor, hidegben aláveszek egy 50 denes mikroszálast, és arra ráhúzom a pamutharisnyát,aztán jön a rövidnadrág.Így oldom meg, hogy ne fázzak a biciklin, felülre egy póló ing, két pulóver, a felső kapucnis. Nem tetszenek azok a feszülős kerékpáros nadrágok, drágák is. A farmernadrágban meg utálok tekerni. Szóval csak nyugodtan vedd fel, másokkal meg ne törődj!
4/6 anonim válasza:
3-as! Mar bocs,de ha ugy is veszel rovidnacit akkor minek a pamutharisnya?
Nem eleg a fibras?
5/6 anonim válasza:
Kedves utolsó! Már bocs, de én férfi vagyok, és nem akarom, hogy látszódjon a microfibás harisnya.Ezért húzom rá a pamutharisnyát. Ha nő volnék, nyilván más lenne a helyzet.Ha nincs nagyon hideg, egy sima pamutharisnya is megteszi. Amikor meg beköszönt a jóidő,már nincs szükség semmiféle harisnyanadrágra.
6/6 anonim válasza:
Velemenyed szerint egy ruhadarabot az anyaga hatarozza meg,hogy melyik nem viselheti? :)))))
Felvilagositalak!
1994-ota gyartanak ferfiaknak nejlonharisnyat!!
Tehat batran viselheted,nem kell bujkalni vele mint zsebesnek a buszon !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!