Tegnap vettem egy vékony harisnyát reggel mert nagyon
fázos vagyok farmer alá! Mindig hozzátapad meg csuszkál!
Roszz harisnyát vettem? Milyen harisnya kényelmes?
De most komolyan annyira hideg van ebben az 5-10 fokban hogy nadrág kell a nadrág alá? Én élek másik bolygón?
2014. okt. 30. 07:46
3/10 anonim válasza:
A leggings NEM nadrág. Egyébként vegyél pamutharisnyát, kedves kérdező, de tényleg korai még. Mit fogsz csinálni, ha mínusz 10-15 fok lesz télen?
2014. okt. 30. 08:02
4/10 anonim válasza:
Szerintem nem korai, én is megfagyok. Napok óta borzasztóan szenvedek. :( Rendesen a télikabátomban járok + sapka, sál, kesztyű...
Szóval én megértelek.
Farmer alá pamut vastag harisnyát vegyél, mert a vékony az tényleg tapad.
2014. okt. 30. 08:37
5/10 anonim válasza:
Senki nem írt,hogy a leggings az nadrád. XD
Én kicsivel vastagabb harisnyát veszek fel,mint a nejlon. (Nem tudom hány denes, papírja már régóta nincs meg.) Nekem jobb érzés,hogy nem a csupasz bőröm érintkezik a hideg farmeranyaggal pl..
És igen, vannak fázósabb emberek is.
2014. okt. 30. 08:39
6/10 A kérdező kommentje:
Kőszönőm a válaszokat, megprobálok venni valahol vastagabb harisnyát, remélem nem lesz nagyon meleg, ès kényelmes lesz!
2014. okt. 30. 08:59
7/10 anonim válasza:
A 2. válaszoló írta, h nadrág alá nem kell nadrág, és a leggings javaslatával kezdte a mondatot. Szerintem ez azt jelenti, h a leggings nadrág.
2014. okt. 30. 10:35
8/10 anonim válasza:
TALPAS LEGGINGST írtam, nadrág alá, nem véletlen az hogy TALPAS. Nyilván mert arra rá lehet venni egy szűk nadrágot is és nem csúszik fel. De a jelek szerint ki kell fejteni bővebben a válaszokat...
2014. okt. 30. 14:24
9/10 anonim válasza:
micsoda? a leggings nem nadrág? WOW, akkor lehet hülye vagyok, de azt hittem ezt mindenki tudja.
A szoknya SEM nadrág, a sort SEM nadrág, tudod a NADRÁG az NADRÁG :)
2014. okt. 30. 21:00
10/10 anonim válasza:
Ami fura, hogy mikor van egy emberen egy nap 3-4 réteg ruha atléta póló pulcsi kabát, ami tök elfogadott. Ezekből a nap folyamán levesz pár dolgot, vagy felvesz ha fázik pl este mínuszban. A lábán meg van A NADRÁG, s akkor ennyi. Nem jó ez így :) Bokáig érő pulcsi kell, de akkor meg azt hiszik dekiöltöztél, pedig csak alkalmaznád a réteges öltözködést a lábadon is... Aztán jön Igor, meg Szergej, és közlik hogy ők mínuszban is vékony farmerben vannak...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!