Fiúk! Most hogy hűvösebbek a reggelek, vesztek fel farmer alá cérna vagy nejlonharisnyát?
Figyelt kérdés
Csajok! Ti mit adtok a pasitokra aláöltözni, ami nem túl vastag így ősszel, de melegít?2014. okt. 26. 07:43
1/41 dávid2030 válasza:
én ha télen kimegyek horgászni vagy motorozni esetleg fàtvágni akkor veszek fel jégeralsót meg felsőt
így ősszel nincs olyan hideg hogy egy farmerbsn ne lehessen kibírni, de ez egyéni vélemény
2/41 anonim válasza:
Most azért még nincs olyan hideg... (én se veszek fel semmit a nadrág alá, lány vagyok) De a férjem nem fázós, nincs is olyan sokat kint munkába menet. Még ha szánkózni megyünk se vesz semmit a sínadrág alá.
3/41 supra01 válasza:
Veszek. Nem fagyoskodom, ha nem szükséges!
4/41 anonim válasza:
Nejlonharisnya? Férfiak max jégeralsót hordanak..
5/41 anonim válasza:
Barátom semmit nem vesz alá télen sem, de én sem. Nekem fura, hogy van, aki annyira fázós, hogy egy vastagabb nadrág alá kell még öltöznie.
6/41 anonim válasza:
Micro 50 denest hordok ilyenkor, ha jobb az idő nylont.
7/41 anonim válasza:
Én elég fázós vagyok, és sokszor kint dolgozok a szélben. Általában +5 fok alatt már szoktam felvenni nejlonharisnyát. Nekem ez vált be, mert kint kellően meleg, bent pedig nem fülledek bele, mint a pamutharisnyába, meg a jégeralsóba.
8/41 anonim válasza:
4-es!
Miert is??
Ird mar be a googleba ,hogy ferfi harisnya!
Es lass csodat!
Ez a 21.szazad a nagypapas oltozkodes vege!
Es nehogy mar egy ruhat az anyaga alapjan dontsuk el ,hogy melyik nemhez tartozik..
9/41 anonim válasza:
Én egyre inkább leggingset hordok, pedig minden télen főleg nylonharisnyát hordtam. De hamar kiszakad és nem is melegít nagyon,de a cica naci vastagabb, kényelmes is, nem viszket a bőr, nem is kell mosni úgy mint a talpas harisnyát. Én szeretek nylon harisnyát is hordani, de ha jó idő van, rövid vagy térd nadrághoz.
10/41 anonim válasza:
mert 10 fok van? ne hülyéskedjünk már
nem -40 fok van csak 10-15, az nem hideg, max hűvös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!