Fiúk! Most hogy hűvösebbek a reggelek, vesztek fel farmer alá cérna vagy nejlonharisnyát?
Figyelt kérdés
Csajok! Ti mit adtok a pasitokra aláöltözni, ami nem túl vastag így ősszel, de melegít?2014. okt. 26. 07:43
31/41 anonim válasza:
Nem vagyok én b...@zi! Ha -10 alá megy akkor akkor sport aláöltözőst, de azt is csak téli sportokhoz. Egy férfi nem vesz női harisnyát!
32/41 anonim válasza:
33/41 anonim válasza:
Nejlont már hordok, az pont elég is.
F.
34/41 anonim válasza:
Már én is hordok vékony nejlont, nadrággal együtt pont jó is.
35/41 anonim válasza:
Én fiú vagyok. Ha tudom egy nylonharisnyáról, hogy nem azért gyártották, hogy azonnal elszakadjon, hűvösebb időben minden további nélkül felveszem nadrág alá. De amúgy ősszel szerintem még bermudához is elmegy.
36/41 anonim válasza:
Én is hordok nylonharisnyát, 40denes pont jó, elég vastag, de nem zavaró, mert teljesen rásimul a lábakra, bokánál is véd és a deréknál. Hordok leggingset is, az is ilyen , hogy jól tapad, simul és elasztikus, nem gyűrődik. A leggings mondjuk tartósabb, de az nem védi a bokát, lábfejet.
38/41 anonim válasza:
A legordasabb hidegben is csak zoknit veszek fel. Egýébként is a fejünkön keresztül veszítjük el a legtöbb hőt, kopaszként én enyhe hűvösben is sapkát hordok. És ha van a fejemen sapka, akkor szinte mindegy, hogy öltözöm.
39/41 anonim válasza:
Megnéztem a 32es által linkelt ffi harisnya fotókat, hát vállalom a megvetést, de számomra ezek rendkívül röhelyesek és femininek.
40/41 anonim válasza:
Én már szoktam fel venni harisnyát. Vastag pamutot, ez a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!