Fiúk, nagyon taszító az ilyen farmer (egy egyébként jó alakú, csinos lányon)? Kép lent
Taszítónak nem mondanám, de nem kifejezetten nőies a szabása. Ezt egy szép szexis magassarkúval tudom elképzelni.
De nekem inkább a testresimuló farmerok tetszenek.
Szerintem a nadrággal semmi baj, csak tudni kell mivel felvenni és divatosan hordani! A csaj a kepen nagyon jól megoldotta az inggel ez a cipő nekem sem igazán tetszik de igen egy magassarkú már lehet.. Egy egyszerű fehér ing és eg yfarmer öltöztet én ezt az egyszerű stílust birom. Remélem segítettem!:))
14/L
#2 hat akkor neked nem lehet egyszeru baratnot talalni, nem a 18. szazadban vagyunk mar. a mai lanyok 95%-a farmert hord altalaban, nagyon ritka az olyan, aki CSAK es kizarolag szoknyat visel. nem olyan kenyelmes es nem olyan praktikus, mint egy nadrag. elvarnad egy lanytol, hogy telen -10 fokban szoknyat es harisnyat vegyen, csak mert szerinted a nadrag 'nem noi ruhadarab'? es s sportolas, turazas?? vagy egy no ne is csinaljon ilyeneket?
amugy meg regen a ferfiak is szoknyat hordtak, akkor ennyi erovel a nadrag senkinek nem valo. ne rohogtess mar..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!