Farmer mini szoknya és bakancs együtt milyen?
Figyelt kérdés
a miniszoknya max combközépig ér, vennék alá nejlon harisnyát. Jó lenne? nem lenne ízléstelen vagy k*rvás?
Testalkatom: 153cm magas 40kg :)
2014. jan. 29. 20:28
1/10 anonim válasza:
Hát...nem tudom, nekem elég furcsa. Kicsit olyan, mintha nem tudnád eldönteni, hogy nőies vagy vagány akarsz lenni. Nekem nem tetszene így együtt, függetlenül attól, hogy amúgy milyen a testalkatod, de nyilván van, akinek igen. 19/L
3/10 anonim válasza:
Attól függ milyen bakancs és szoknya. Nejlonharisnyát felejtsd el, télre nem jó.
4/10 A kérdező kommentje:
akkor mit vegyek a szoknya alá? :) fekete szegecses a a bakancs a szoknyán meg a farzsebénél van néhány szegecs... :)
2014. jan. 29. 21:40
5/10 anonim válasza:
Vastag harisnyát, lehet mintás is ha jó a lábad; vagy fekete leggings térdzoknival / lábszárvédővel szerintem jó lenne. Csak akkor a fölső / kabát is passzoljon.
6/10 anonim válasza:
Jó, de ne nejlonharisnyával, inkább vastag harisnyával.
7/10 anonim válasza:
5 vagyok nem térdzoknit akartam írni hanem combzoknit, de az csak rövid szoknyával működik.
8/10 A kérdező kommentje:
oké köszi :)
2014. jan. 30. 15:30
9/10 anonim válasza:
Mekkora f..aszsag "combzokni"?
AZ combharisnya.combfix!
A zokni csak a labszar felso harmadaig er max.Addig zokni,utanna mar harisnya!
Vagy van olyan,hogy derekzokni is?...
10/10 anonim válasza:
Azért mert te még nem hallottál róla, attól még létezik térd felettig érő zokni :). Ami zokni anyagú és nincs benne szilikon csík. Calzedonia-ban nyugodtan kérdezz rá, de H&M-ben is van most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!