Fiúk! Most hogy hűvösebbek a reggelek, vesztek fel farmer alá cérna vagy nejlonharisnyát?
Igen, rajtam most is van nejlonharisnya. :) Szeretem, mert tök kényelmes skinny farmer alatt is. :)
F
El se olvasom a válaszokat. Minek erőltetik itt egyesek a férfiakra a harisnyát? A férfiaknak ha kell van jégeralsó.
Mit ennyire nehéz ezen megérteni?
Legközelebb férfi melltartót fog valaki kérdezgetni? Komolyan mondom...
Igazad van utolsó!
Kedves utolsó előtti hozzá szólónak válaszok hogy nagyon sok férfi/fiú hord télen harisnyanadrágot többek közt én is közéjük tartozom sokkal jobb mint a jégeralsó, mert ez nem gyürődik és alapban zokni is van a lábadon, mert ugye a harisnya az ilyen.
A harisnyanadrág az nem vírus, ha nem egy ruha amit olyankor vesznek fel egyes emberek amikor hideg van. Köszönöm!!
De elnézést kérek hogy fel világositottalak téged.
Érthetőbben kicsit.
Ezek a kérdések mostanság, egy ideje terjengenek ÉS! És mindig csak harisnyát kérdeznek, jégeralsót sosem.
Legközelebb szoknyát kérdeznek nyáron mert az szellős. És tényleg az ez egyértelmű. Csak hát érted...?
Amúgy lehet csipkebugyit is hordani, rá egy harisnya és szoknya. Érted mert lehet mert megvan az miért jó. Meg lehet dobni egy melltartót is mert ... indokoljuk meg ...
Én nem lennék olyan pasival , aki harisnyát húz... jesszus fsza....
Egyeltalán nem férfias!
A leggings oké , ezáltal "dupla" nadrág van rajta, ha pl sokáig van kinn mínuszban. De amúgy...
De ez csak az én véleményem!
22/n
Nekem szimplán nem férfias. Valahogy csak nőn tudom elképzelni, ahogy a bodyt is.
Bár lehet , azért mert magamon sem szeretem a harisnyát. Nem tudom, de egyszerűen számomra nem tetszetős egyeltalán.
De mint említettem, egy leggings nem gáz rajta.
-15ig nekem elég egy vastagabb farmer, vagy egy vastagabb vászon nadrág. -15 alatt (főleg munkára van) egy jégeralsó szerű cuccom, arra felveszek egy ún. alsó overállt és arra jöhet a farmer/vászon nadrág. Ha -20-nál hidegebb akkor oda meg jön a speciális ruházat.
De ebben az időben úgy érzem hogy aki egészséges annak még nem szükséges semmit felvennie a rendes nadrág alá.
Ha a kérdés fétis/homár jellegű mindenki azt vesz fel amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!