Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Most hogy hűvösebbek a...

Fiúk! Most hogy hűvösebbek a reggelek, vesztek fel farmer alá cérna vagy nejlonharisnyát?

Figyelt kérdés
Csajok! Ti mit adtok a pasitokra aláöltözni, ami nem túl vastag így ősszel, de melegít?

2014. okt. 26. 07:43
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
41%
na megint itt vannak a harisnyafétisesek
2014. nov. 22. 03:22
 12/41 anonim ***** válasza:
94%

Apunak is van harisnyája, rendes férfi kialakítású, lábfejes meg lábfej nélküli is, ő mostanság kezdte hordani a nadrágok alá. Vastag cérna, nem nejlon.

Én még nem láttam olyan nejlonharisnyát, ami bármit is melegítene, lehet az akár 120 denes, ugyanolyan érzés, mintha csupasz lábbal mennék ki az utcára.

Párom nem vesz fel semmit a nadrág alá, mert "ő nem hajlandó ilyesmit felvenni".

2014. dec. 10. 20:13
 13/41 Baugergo válasza:
65%
Ebben az időben, egy kicsit vastagabb farmer bőven elég.
2015. febr. 5. 19:18
 14/41 anonim ***** válasza:

nem veszek fel

sőt a multkor 3 fokban egy szál kapucnis pulcsiban voltam (jó azért volt rajtam nadrág és cipő is :)

2015. febr. 6. 11:34
 15/41 anonim ***** válasza:
61%
Ilyet sem hallottam még, hogy férfi nejlonharisnyát hordjon! Szerintem ez egy női ruhadarab. Én egyébként alapból télen se hordok semmiféle harisnyát, nemhogy ilyenkor. :)
2015. okt. 23. 16:00
 16/41 anonim ***** válasza:
42%
Lol, előttem levő akkor elég el vagy maradva, ha még nem olvastál harisnyaviselő férfias cikkeket, vagy itt a gyikon :D "női viselet" Jaj, nadrág alá felvéve kit érdekel, hogy női viselet? Te egész télen nem hordod a harisnyát nőként, akkor aki fázós se hordja, mert férfiatlan? Elég logikátlan gondolkozás, a nadrág vagy a bakancs mennyire női viselet?
2015. okt. 23. 17:50
 17/41 anonim ***** válasza:
63%

Én a héten már vettem a csőfarmer alá nejlonharisnyát is. :) Reggel az 1-2 fokos hidegben már jól esett felvenni. :)

F

2015. okt. 23. 20:57
 18/41 anonim ***** válasza:
41%
Ma 40 denest húztam, nylont, de van amikor legginst az is nylonos.
2015. nov. 4. 19:57
 19/41 anonim ***** válasza:
17%
Nem hordok 2 éve farmert, farmer vagy latex hatású leggingsek alá microfibra harisnyát vagy vastag cicanacit veszek, jól véd.
2015. nov. 23. 16:31
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
Egy férfi nem fázik télen is alsónadrágban flangál. Viccet félretéve ha -10 alatt van a hőmérséklet akkor aláöltözőt veszek fel
2016. jan. 24. 20:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!