Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kismamaként ciki lenne?

Kismamaként ciki lenne?

Figyelt kérdés

Van rajtam felesleg is, plusz az esküvő napján 6 hónapos kismama leszek. Ja, és én lennék a menyasszony, az kimaradt. :)

Kutatok a neten, nézem a kölcsönzőket: iszonyat drágák, és a ruhák többsége túl csicsás.

Egyszerű polgári szertartás lesz.

Találtam egy ilyet:

[link]

Elöl ráncolt, nyúlik, gondoltam rendelek eggyel nagyobb méretet, max. picit megigazíttatom varrónővel, hogy jobban passzoljon.

Az a kérdés, nem lenne kevés? Vagy ciki lenne, hogy nagyon kerekedik benne a pocakom? Vélemény?

2016. jan. 13. 15:26
1 2
 11/11 anonim válasza:

Akkor csak egy megoldás maradt,ha varratatsz.

Privátban tudok ajánlani megbízható szakembert,aki tudom hogy molett menyasszonyoknak is varrt.

Egyébként nem akarok sértő lenni,de a linkelt képen lévő fazonnal előnytelenebbül nem is választhatnál...

A ráncolás odatereli A tekintetet. A tapadós fazon lisztezsák benyomást fog kelteni. A mell alatt vágott enyhén bővülő fazon lenne előnyös. Ami megfelelő helyeket kiemel mig másokat eltakar.

Ilyet találni üzletben ráadásul a megfelelő színben már-már lehetetlen küldetés.

2016. jan. 14. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!