Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon ciki, ha nem hordok...

Nagyon ciki, ha nem hordok szines ruhakat? 23L

Figyelt kérdés

Nem vagyok emo, se semmilyen ilyemi. Regebben a vilag ossze szinet kepes lettm volna fevenni(minden szinu nadragom, felsom, dzsekim volt...), de most ott tartok, hogy irritalnak mar a szinek. Minden cuccom fekete, feher, piros, royal kek, esetleg szurke, bezs.

Nem tudom mar elkepzelni, hogy folvegyek egy sarga felsot vagy egy kislibazoldet...

2016. jan. 7. 12:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem ciki.

Azt viseld amiben jól érzed magad.

2016. jan. 7. 12:51
 2/8 anonim ***** válasza:

énis úgy vagyok mint te. az utóbbi években feketét,szürkét és barnát vettem. így a feketét kombinálom mindig szürkével vagy barnával.

néha felveszek egy régebbi ruhámat is, ami mondjuk színesebb..de nem érzem benne jól magam.

2016. jan. 7. 13:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem gáz, nekem a cuccaim 90%-a fekete esküszöm! :D Pedig én inkább a cicababás, elegáns stílust képviselem. Azt viseld, ami tetszik! :)
2016. jan. 7. 13:13
 4/8 A kérdező kommentje:
En meg mostanaban ugy erzem, hogy ezek a szinek dogosek.
2016. jan. 7. 13:13
 5/8 anonim ***** válasza:
fekete és fehér színű ruhákon kívül mást nem vagyok képes eltűrni magamon. nem gáz szerintem
2016. jan. 7. 16:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Itt is ugyanez.

Szürke, fehér, elefántcsont, tengerészkék, mélypiros, bordó, fekete. Illetve van még egy púderrózsaszín felsőm, meg egy ciklámen kardigánom, de az utóbbit ajándékba kaptam.

22N

2016. jan. 7. 16:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele, a ruháim 90%-a fekete, a többi szürke, fehér, néha sötétzöld és sötétkék, esetleg bordó.
2016. jan. 7. 18:45
 8/8 anonim ***** válasza:
belenézel a szekrényembe és elnyel a feketeség. :D
2016. jan. 9. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!