Ciki az ha megtudnák, hogy használt ruhákat hordasz, vagy
benéztél egy ilyen boltba?
Figyelt kérdés
Én azon gondolkozok, hogy használt ruhákat vegyek, de én cikinek érzem azt, ha egy ismerős meglát egy ilyen boltba bemenni/kijönni, vagy csak úgy bárki és ezt később visszahallanám.
A használt ruha olcsósága és jó minőség miatt kell, mert szerintem jobban megéri ilyet venni, mint drága ruhákat.
Nagyon fiatal lehetsz! Az emberek nagy része ilyet hord, csak senki sem kiabálja világgá. jó minőséget is lehet találni, olcsón.
2010. márc. 28. 21:26
2/22 anonim válasza:
Vastagon lesz..om hogy ki mit gondol a ruhámról. NEkem tetszik és ez az elsődleges, mindenki más véleménye huszadrangú. Nem kell rámnézni meg beszélni sem velem. Őszintén szólva, nem barátkozom ilyen ultrasznob, sekélyes véglényekkel, akik a ruhából ítélnek.
2010. márc. 28. 21:30
3/22 anonim válasza:
én is olyan ruhákat hordok, ha megkérdezi egy ismerős hogy honnan van, bátran mondom neki, mivel annyira sok turkáló van most már országszerte és jobb minőségű ruhákat lehet ott kapni mint egy butikban. nekem mindig megdicsérik hogy mennyire egyedi és milyen jól néz ki :D
19/L
2010. márc. 28. 21:31
4/22 A kérdező kommentje:
19/F vagyok, engem is az olcsóság és a minőség vonz, nem szeretem szórni a pénzem
2010. márc. 28. 21:32
5/22 anonim válasza:
Igen, én is ahogy mondom, hogy turis, mindenki húzza a száját, de nem mondanak semmit.. Pedig szimplán nem tudják, hogy a világ legleleményesebb dolga. Praktikus, olcsó..
Szerintem sz ard le őket.
2010. márc. 28. 21:52
6/22 anonim válasza:
óó ha tudnátok milyen jó dolog is az a sok használt ruha üzlet :D először csak vásárolgattunk ott barátnőmmel,és mindenki odavolt a ruháinkért.kérdezték hogy hol vettük mer ők is szeretnének.mondtuk hogy turisak.azóta azt csináljuk,hogy jó sok jó ruhát veszünk,kimossuk,és 3xos 4xes áron eladjuk az olyan sznoboknak,akik lenézik a turkálós ruhákat xD (mert persze nem mondjuk hogy onnan szedtük őket xD)
18L
2010. márc. 29. 01:30
7/22 anonim válasza:
már miért lenne ciki,inkább büszkén ujságolom,hogy márkás jó cuccot vettem 200 ft-ért!!!!Senki nem akarja elhinni,majd mindenki megdícsér,hogy ilyen ügyesen beszerzem,ami nekem kell,és nem a kínai gagyiért adok több pénzt!!!Ráadásul ilyen egyedi cuccokat nem találsz egy márkás boltban,ott csak a legyártott széria van,hat féle méretben ugyanaz,ami majd könnyen szembe jöhet az utcán akárkin..sztem az a cikibb...nem ismerek olyan embert az iwiwes 500 ismerősöm közt,akinek ez ciki lenne,hogy turiba jár..
2010. márc. 29. 08:58
8/22 anonim válasza:
nem ciki ne aggódj!Meg azt és ott vedd meg ami tetszik!Én is kb fél éve veszek turis ruhákat hallod sokkal jobbak mint a rendes kínai vagy akármilyen márkás üzletben kaphatok,nagyon jók és tényleg nem látszik hogy használt ,én naon elégedettvok vele,és olcsó minden hónapban vásárolok 5000ftért vagy 5félét vagy annál többet is veszek,naon örülök nekik:-),ugy hogy hajráááá
2010. márc. 29. 09:28
9/22 anonim válasza:
Nekem ez meredek...5 évvel ezelőtt mikor még tényleg nagyon megérte turiba vásárolni és nem volt minden utcába 4-5, akkor időszerű lett volna a kérdés. Most? Mikor minden butikra jut minimum egy turkáló? Nem tudom melyik világba éltek, hogy még tévedésből sem voltatok turiba? Mármint te és a barátaid. Hogyan tudjátok egyáltalán kikerülni őket?
2010. márc. 29. 09:35
10/22 anonim válasza:
simán. Én is multkor 4000-ért vettem ott egy szuper táskát,egy övet meg egy tunikát...:) 24/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!