Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lassan 10 éve rágom a körmöm,...

Lassan 10 éve rágom a körmöm, ha abbahagyom akkor megtudnak nőni szépen?

Figyelt kérdés
Megnőnek szépen és egészségesek lesznek? 16/L
2010. ápr. 15. 17:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Persze, mint a mesében... Ezt hogyan gondoltad? egyrészt gondolom a húsos részét is sikerült megrövidíteni, ami kicsit sem néz ki szépen... Elég gyenge is lesz a körmöd még jóideig.. Meg hasonlók.
2010. ápr. 15. 17:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is rágom, sajnos, de én már 24 éve, amióta élek. És szerintem nem tud már szép lenni, mert annyira el van gyengülve a körömlemez. Ezt nekem egy manikűrös mondta. Esetleg rakass rá zselét, amit ugye nem tudsz lerágni, és attól nem is lesz annyira törékeny, és közben egyél körömerősítőt. Hátha neked egyszer szerencséd lesz.
2010. ápr. 15. 17:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Sajnos egy időben én is rágtam,de sikerült leszoknom róla. A körmöm nem tudod megnöveszteni,mert állandóan beszakad,törik. De mostmár nem olyan ronda. :S
2010. ápr. 15. 17:32
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem mindig gyengék. Én 18 vagyok, 4 évvel ezelőttig rágtam, aztán leszoktam róla, mert undorítóan néztek ki a tövig rágott körmök (meg a kézfejem is miatta). Én sima lakkal kentem be, azt nem volt szívem lerágni. Így már nem is rágom. És egyáltalán nem voltak gyengék, mikor először megnőttek.

Nem mondom, hogy hirtelen abbahagytam, és azóta egyszer sem rágtam le, de többször nagyok, mint lerágottak. Általában akkor rágom, ha nincs rajta lakk.

18/L

2010. ápr. 15. 17:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Leszokni róla igen nehéz, ezt már tapasztalatból tudom, de ha tényleg elhatározod, hogy igen is, nem rágod többször, akkor le lehet. Könnyebben le lehet szokni, ha valami olyannal kened be, ami rossz íze van, így ha mégis véletlenül elfeledkeznél a "fogadalmadról" akkor eszedbe fog jutni. Lehet kapni szinte bármelyik DM-ben Miss Sporty körömrágás elleni lakkot. Ennek rossz íze van, átlátszó színű, olyan 600-700Ft. Utána ha véglegesen leszoktál, először is erősítsd meg a körmeid. Vannak különféle körömerősítők (pl.: miss sportyban is van ilyen, és nagyon jó, én most azzal kenem és szemmel látható a változás). Nekem olyan van, amitől gyorsabban nő a köröm+ erősíti. Neked is ilyen kéne, mert miközben megnőne, meg is erősödne. Körmöt "belülről" erősíteni úgy tudod, ha veszel kalciumot (ezt bármelyik gyógyszertárban recept nélkül lehet kapni) Pl.: Béres Calciumot szedek 2 naponta, 500 mg-osat.
2010. ápr. 15. 17:35
 6/10 anonim ***** válasza:
hát én nem szoktam húsig lerágni csak épp hogy de ha hagyom növeszteni nem bírom ki h ne rágjam le meg a másik hogy olyan kis gyene xd am meg elképzelni se tudom magamat hosszú körömmel :D de most nehezen próbálok rá szokni a körömvágóra :)) kevésbé sikerrel :/
2010. ápr. 15. 18:22
 7/10 anonim ***** válasza:

Én kb. 3-4 évig rágtam a körmöm,és bár a körömágyam nem túl hosszú,de elég erős és hosszú körmeim vannak most. Én kalciumos átlátszólakkal szoktam átfesteni mert nagyon szép egészséges "színt" ad. Szerintem próbáld ki te is,nem drága, kb. 500 ft,Miss Sporty-s. Ha már elkezdett nőni a körmöd akkor pedig ne vágd hanem reszeld,attól is erősebb lesz.

15/L

2010. ápr. 15. 18:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Pont hogy a reszeléstől lesz gyengébb.
2010. ápr. 15. 20:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Lehet,de nekem bevált ez a kalciumos lakk meg a reszelés,nagyon csúnya körmöm volt és most mindenki dicséri.

15/L

2010. ápr. 15. 20:33
 10/10 A kérdező kommentje:
Mindenféleképpen megpróbálom abba hagyni,kipróbálom a körömlakkot amit írtatok!Köszönöm a válaszokat :)
2010. ápr. 16. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!