A régészek könnyen találnak munkát? Megtudnak élni a fizetésükből?
Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 12:03
2/7 Vree válasza:
Na jó, részletesebben: nagyon kevés ásatás van, és nagyon szerencsésnek kell lenni hogy bejuss valahova.
Legalábbis így tudom, ismerősöktől akik rokon szakmákban vannak, de nem vagyok régész.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2011. júl. 11. 12:30
4/7 anonim válasza:
ilyen szakot csak kitűnő kapcsolati hálóval végezzél (pl. milliomos/milliárdos vagy urambocsá politikus rokonok)
egyébként ne
nem fogsz belőle megélni
5/7 anonim válasza:
Én régész-technikusként dolgoztam és még énis elég jól kerestem. Szerintem meg lehet belőle élni, mert ásatás mindig van és a régész is kevés. Csak az rossz benne hogy lehet hogy az ország másik végébe kell menni és szállókon kell leélni az életed.
6/7 anonim válasza:
nem hinném hogy meg tudnak élni, viszont ez nem ide tartozik amit én mondanék (csak egy kicsit tartozik ehhez). aki régész azoknak szól, hogy van egy 1914-es görög pénzérmém. azt szeretném eladni. van valaki aki megvenné?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!