Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki az ha megtudnák, hogy...

Ciki az ha megtudnák, hogy használt ruhákat hordasz, vagy benéztél egy ilyen boltba?

Figyelt kérdés

Én azon gondolkozok, hogy használt ruhákat vegyek, de én cikinek érzem azt, ha egy ismerős meglát egy ilyen boltba bemenni/kijönni, vagy csak úgy bárki és ezt később visszahallanám.

A használt ruha olcsósága és jó minőség miatt kell, mert szerintem jobban megéri ilyet venni, mint drága ruhákat.

2010. márc. 28. 21:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

én e-bayről rendelek használt dvs dc vans hasonló márkákat :D kvajó :D még kérkedni se gáz vele:D

Egyáltalán nem gáz...

16/L

2010. márc. 29. 16:39
 12/22 anonim ***** válasza:
72%
Egyáltalán nem gáz! A barátom(18) anyukájának van egy barátnője aki rongyosboltban dolgozik,és onnan vesz egy csomó ruhát a multkor egy eredeti Ed Hardy pulcsit vett 900FT-ért. ennyi. :)
2010. márc. 29. 16:47
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
myspace-n vásárolok általában, afféle online turi, szinte minden ruhám onnan van. imádom :)
2010. márc. 29. 19:45
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem beképzeltségből mondom,de a barátaimhoz képest stílusosan öltözködöm és a ruháim cirka 40%a turiból van. Márkásak,csak éppen ott vettem őket.Némelyiken még a címke is rajta volt. Szóval ne foglalkozz mások véleményével,sőt,örülj neki,hogy egy 5ezresből fel tudsz öltözni ízlésesen,míg sokan 50ből se.
2010. márc. 29. 22:09
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi a barátnőimmel szoktunk "turiba" menni, de senki meg nem mondaná az öltözködésünk alapján, hogy ott vásárolunk. Sőt, amikor valaki megkérdezi, hogy ezt v azt a ruhát hol vettem, akkor büszkén mondom neki, hogy használtruha boltban, hadd egye a sárga irigység, hogy ő nem tud ugyanilyet venni...

Egyáltalán nem érzem cikinek, szerintem ettől még lehetsz ugyanolyan igényes, én azért vásárolok ilyen boltokban, mert sokkal egyedibben lehet felöltözni belőlük, nem az olcsósága miatt...

2010. ápr. 2. 16:04
 16/22 anonim ***** válasza:
16%

én cikinek érezném, de viszont másokat nem nézek le ez miatt.

én csak a "cikiség" miatt nem meek ien boltba.

pedig jó cuccok vannak ilyen helyeken is.

16/L

2010. ápr. 2. 17:04
 17/22 anonim ***** válasza:
60%
téged majd az EZ miatt fognak kicikizni nem a turkálós ruhák miatt...
2010. ápr. 2. 17:12
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

Miért, az, hogy ez miatt, az helyes nyelvhasználat. Nem tudom mi bajod van vele... Tanulj inkább nyelvtant...

Amúgy szerintem semmi ciki nincs benne...

2010. ápr. 2. 17:43
 19/22 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nagyon fiatal lehetsz. mit nem szarod le, hogy ki mit mond? vásárolj csak egészen nyugodtan a turiban, akinek van egy csepp esze ezt teszi a válságban.
2010. ápr. 2. 17:52
 20/22 anonim ***** válasza:

:) Szerintem egyáltalán nem ciki:D:D:D

Most nem azért..:D Csak a poén kedvéért:D Nekünk Használt ruha kereskedésünk/boltunk van:) Viszik mint a cukrot...egyenesen Angliából hozatjuk:) Az egész ruhatáram le van cserélve és csak ismert márkás cuccaim vannak,és senki nem tudja hogy ,,használt" mert nem látszik rajta:)(addig amíg én nem használom):P:D xD :D

szóval egyáltalán nem ciki..:) Én legalábbis nem szégyenlem,mindenki az olcsó és jó minőségű árut keresi..:)

2010. ápr. 2. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!