Szerintem is jól áll a férfiaknak a fehér,nekem inkább a világos rózsaszín a sok azon kívül bármilyen más szín jó,fehér.világos kék,vagy világos zöld vagy a világos barna meg mályva színek
2012. jún. 30. 14:08
3/7 anonim válasza:
főleg most, hogy 40 fok van, inkább világos ruhát hord az értelmesebbje.
Nem gáz egyáltalán a világos szín, hordd bátran.
2012. jún. 30. 14:11
4/7 anonim válasza:
Tök jó a világos, nincs azzal semmi baj. Pláne ilyen időben. Nagy marha az aki feketét/sötétet hord ilyenkor. Meg is érdemli, hogy megkukuljon.
2012. jún. 30. 14:19
5/7 anonim válasza:
nem értem, én nagyon sok olyan pasit bárhol az utcán , akik fehér, vagy egyéb világos cuccokban járnak, még rózsaszínben is néha..
amúgy meg mindenki azt vesz fel, amit akar..nem gáz
2012. jún. 30. 14:23
6/7 anonim válasza:
egyáltalán nem ciki. sőt, ilyenkor logikusabb világosabb ruhát hordani
2012. jún. 30. 14:55
7/7 anonim válasza:
Nem tudom, én lány vagyok és nem szeretem a fehér színt. Hordani meg főleg nem szeretem mert fehér bőröm van ezért nagyon sápatagnak nézek ki fehérben. Szerintem hülyeség hogy az alapján öltözködsz hogy mások mit hordanak. Ha tetszik akkor a fehér akkor hordj fehér ruhákat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.