Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz ha cicanadrágot hordok...

Gáz ha cicanadrágot hordok nadrágként?

Figyelt kérdés

a farmerokba nagyon rossz a fenekem. 26-27.es kellene. a hátam mögött egy párszor kibeszéltek h rossz a segggem.

de cicanadrágba már egész jó, kerek a fenekem.

most az h kit néznek ribinek meg kit nem az nem a ruhán múlik szerintem. meg szerintetek ízlésesebb lenne egy olyan nadrág ami szarrá nyúlt a mosástól?

ha a színes sztreccs gatya nem ribis akkor a cicanaci miért ribis vki szerint? ugyanúgy színesek annyi különbséggel hogy nem gyűrődik a hajlatnál még egy 80 kilós csajon, meg kiadja a formákat, még ha kicsi is az a forma de forma

2015. nov. 27. 19:38
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
60%

Nyilván a Kérdező úgy égeti magát az utcán, ahogy akarja, ez senkit nem érdekel.

Az a baromi szánalmas, hogy azért akar cicanadrágot hordani, mert nem tud már semmivel érvényesülni az életben, csórikám a fenekével próbálja felhívni magára a figyelmet.

"a farmerokba nagyon rossz a fenekem. 26-27.es kellene. a hátam mögött egy párszor kibeszéltek h rossz a segggem. de cicanadrágba már egész jó, kerek a fenekem. "

Ha ez nem megfelelési kényszer másoknak, akkor mi? Ha le tudnád tojni mások véleményét, akkor eszébe sem jutott volna feltenni ezt a kérdést.

Kérdező, továbbra is azt mondom, hogy hordj normális nadrágot vagy/és tornázz/edzz. Nem attól leszel nagylány, hogy kihívóan öltözködsz. Attól csak egy leszel a sok hülye közül.

2015. nov. 29. 11:01
 32/35 anonim ***** válasza:

31es okosnak képzeled nagyon magadat. Nem kell, hogy tetszen, de elég buta vagy te is ha csak a saját nézőpontodat tolod, és lesajnálod a cicanacis embereket.

Pláne azért, mert te is azok közé tartozol ezek szerint, aki nem nadrágnak fogja fel, pedig a legtöbb leggings nadrágként funkcionál, nem hiába van úgy megcsinálva a derék része is. De ha ti nem értitek meg ezt, az a ti bajotok!

Én azt ajánlom a kérdezőnek, bátran hordja magában én is sokszor így teszem.

[link]

2015. dec. 5. 15:15
 33/35 anonim ***** válasza:
Szerintem akárhogy is nézzük, nagyon idiótán néz ki a cicanadrág rövid felsővel. Még ha nem látszik át, nem vág be sehol sem, akkor is idiótán néz ki, mintha harisnya lenne rajtad.
2015. dec. 5. 15:28
 34/35 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy együtt kezelik sokan a gagyi cicanacit, a valódi legging nadrággal. Előszeretettel linkelnek hasonló kérdések alá harisnya kinézetű átlátszó szarokat, de a normális leggingseknek semmi közük ezekhez. Pl ezek a nacikat nem hiába így veszik fel ezek a nők:

[link]

2015. dec. 9. 16:24
 35/35 ~OnLány~ ***** válasza:

De ha beírtam,hogy női leggings,akkor miért ilyen rövid felsővel mutatják be a kollekciókat? :)

[link]

[link]

Lehet vékony alakkal nem néz ki olyan rémesen.

Habár én is amellett vagyok,hogy hosszabb felsővel kell viselni.

2015. dec. 9. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!