Nagyon gáz lenne norvég mintás cicanadrágot ilyenkor hordani?
Figyelt kérdés
Most, hogy kezd rosszabb idő lenni, elővettem a téli cuccaim. Szerintetek a rénszarvasos-hópelyhes leggings ciki lenne így szeptemberben??2015. szept. 26. 10:31
1/5 anonim válasza:
Hat elegge, probalj egyszinu cuccokat kombinalni egy-egy mintas darabbal, a nadrag mindig legyen egy szinu
2/5 anonim válasza:
#1 nem értem a logikai következtetésed...
Kérdező: szerintem novemberig várj vele, akkor jön be a karácsonyi láz :)
3/5 A kérdező kommentje:
#1, divattanácsokat nem kértem, csak azt kérdeztem, ciki-e ilyenkor a norvég minta.
#2, igen, belátom igazad van, csak engem már most elkapott a karácsonyi láz. :D
2015. szept. 26. 14:19
4/5 anonim válasza:
Hát igen egy norvégmintás leggingst az ember egy nagy kabáttal sállal sapkával bundás bakanccsal képzel el. Pl.
Szerintem ha ilyesmi akkor várhatsz még vele főleg ha hópihés is, mert az még (remélem) nem aktuális :))
De ha nem az a vastag kötött téli hanem ilyesmi vékony harisnya vagy pamut akkor úgy simán viselhető ahogy a lány a képen.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod. Az a baj, hogy ez kötött, vastag. :/ Akkor valószínűleg nem veszem fel.
2015. szept. 26. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!