Gáz ha cicanadrágot hordok nadrágként?
a farmerokba nagyon rossz a fenekem. 26-27.es kellene. a hátam mögött egy párszor kibeszéltek h rossz a segggem.
de cicanadrágba már egész jó, kerek a fenekem.
most az h kit néznek ribinek meg kit nem az nem a ruhán múlik szerintem. meg szerintetek ízlésesebb lenne egy olyan nadrág ami szarrá nyúlt a mosástól?
ha a színes sztreccs gatya nem ribis akkor a cicanaci miért ribis vki szerint? ugyanúgy színesek annyi különbséggel hogy nem gyűrődik a hajlatnál még egy 80 kilós csajon, meg kiadja a formákat, még ha kicsi is az a forma de forma
én nem olvastam a válaszokat, gondolom megy a vita ezerrel. :D
szerintem is kicsit ízléstelenségre, igénytelenségre vall, ha valaki olyan cicanadrágot hord, amiben átlátszik a feneke minden kis redője, meg a bugyija. :D én is inkább a szűk nadrágokat szeretem, és farmerben is lehet kapni olyat, szóval szerintem az jobb megoldás lenne. amúgy annyira nem foglalkoztat, ha valaki cicanadrágot vesz fel. nem érzek késztetést rá, hogy mindenkit a saját ízlésemre formáljak. :D szóval vedd fel, ha neked az tetszik. csak tudd, hogy mások majd ezért is gúnyolni fognak. egyébként csak ez a két lehetőséged van? vagy cicanadrág, vagy mosástól kinyúlt nadrág?
Hiába osszuk a tanácsot!
Ha egyszer abban érzi jól magát valaki,vagy a Kérdező,mindegy,de nem fog akkor sem másokra hallgatni.
Ezen kár is vitát folytatni.
Most aki akarja felveszi rövid pólóval,aki nem,az nem.
Hiába árasszuk el hasznos tanáccsal,hogy valaki ne nézzen ki ízléstelenül,ha egyszer nem muszáj ránk hallgatnia.Azt és úgy csinálja,ahogyan ő helyesen látja.
Úgyhogy kár a szóért.
szanalmas,hogy biztos irigy aki szerint nem utcara van kitalálva??
èn nem vagyok irigy,szerintem megfelelő alakom van,de van ízlèsem,nem megyek egy harisnyanadrágban utcára.. felőlem ti menjetek,de ne csodálkozzatok ha összemosolyognak a hátatok mögött.egyszerűen ez nem utcai viselet,legyen szó teltebb,vagy sovanyabb nőről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!