Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz ha cicanadrágot hordok...

Gáz ha cicanadrágot hordok nadrágként?

Figyelt kérdés

a farmerokba nagyon rossz a fenekem. 26-27.es kellene. a hátam mögött egy párszor kibeszéltek h rossz a segggem.

de cicanadrágba már egész jó, kerek a fenekem.

most az h kit néznek ribinek meg kit nem az nem a ruhán múlik szerintem. meg szerintetek ízlésesebb lenne egy olyan nadrág ami szarrá nyúlt a mosástól?

ha a színes sztreccs gatya nem ribis akkor a cicanaci miért ribis vki szerint? ugyanúgy színesek annyi különbséggel hogy nem gyűrődik a hajlatnál még egy 80 kilós csajon, meg kiadja a formákat, még ha kicsi is az a forma de forma

2015. nov. 27. 19:38
1 2 3 4
 11/35 ~OnLány~ ***** válasza:

[link]

Nézd csak,ezek télre valók,vagyis a hidegekben is már hordhatod.

De tényleg hosszabb pólóval.Illetve ha csak az utcára mész,sétálni,de a kabát rajtad is marad,akkor hosszabb kabáttal is elég.De takarja azért kicsit a fenekedet,mert amiket küldtek a válaszolók,elég kiábrándító látvány. :)

2015. nov. 27. 20:49
 12/35 anonim ***** válasza:
24%

Uristen milyen szöveget és milyen kioktatást nyomattok már, ha neki van jó segge miért ne mutathatná meg, mint más a melleit pl? Az miért nem gáz, ha kiteszik a melleket közszemlére?

A leggings ami nem lenge vékony igen is lehet magába hordani főleg tavasztól míg jó idő van, hidegebbe vastagabb vagy bélelt bőrhatásút jó hordani én is azt is hordok. Épp arra van gyártva, hogy magában is lehessen hordani, főleg AKINEK van hozzá alkata.

De fura, hogy a más nadrágos pl mackónaci vagy alkalmi nadrág ami férfiaknál és nőknél is ráfeszül a popsira és kiadja a formát, az nem ciki érdekes.

[link]

[link]

2015. nov. 27. 20:53
 13/35 anonim ***** válasza:
66%
#12, igen mutogassa a seggét farmerban, de ne leggingsben tunika nélkül!!!
2015. nov. 27. 21:01
 14/35 anonim ***** válasza:
66%

Itt mindenki csak arra szeretné felhívni a figyelmet, milyen nevetséges és ízléstelen így kimenni az utcára. De ha annyira mutogatni szeretné a s.eggét, akkor vegye fel. Csak ne csodálkozzon rajta, hogy nem azt a hatást fogja az emberekből kiváltani, amire vár, hanem épp az ellenkezőjét.

Végülis az ő dolga, hogy mit vesz fel, az én dolgom, meg hogy kit röhögök ki :D

2015. nov. 27. 21:30
 15/35 anonim ***** válasza:
45%

#12 Aha, szóval szerinted a kettő között nincs különbség...értem

[link]

[link]

2015. nov. 27. 21:33
 16/35 anonim ***** válasza:
31%
#15, az első egy ízléses farmer, a második kép pedig gusztustalan. Itt te vagy az, aki nem látja a különbséget.
2015. nov. 27. 21:46
 17/35 anonim ***** válasza:
9%
a 12. mondta, hogy ez a farmer, meg a leggings között nincs különbség...én csak simán értetlenkedtem az ő felfogásán. Szóval én pont hogy látom a különbséget, ő nem látja.
2015. nov. 27. 22:47
 18/35 anonim ***** válasza:

12. válaszoló!

Amire te gondolsz, az a treggings. Az valóban hordható utcán, mert nem átlátszó, mint a leggings.

Azzal nincs probléma, ha valaki mutogatja a popsiját, ha jó alakja van, erre való a treggings. De lehet akármilyen jó feneke valakinek, ha kilátszik a bugyija, az összhatás akkor is csúnya. És mondhatod, hogy mások meg a melleiket mutogatják, de én még nem láttam senkit totál átlátszó felsőben. A cicanadrág pedig azzal egyenértékű, nem a mély dekoltázzsal.

2015. nov. 28. 08:52
 19/35 anonim ***** válasza:
Már értem, ti csak olyan leggingset ismertek és láttok csak, amin átüt a bugyi. Én meg pont azt akarom már érzékeltetni, hogy vannak vastagabb vagy alapból nem átlátszó, ezeket simán lehet magába is hordani, nem értem én már számos emberen láttam normális leggingset, ami nem látszott át semmi, a zsebek hiánya pedig nem ízléstelen, nevetségesnek meg pláne nem az, mert épp a legging lényege, hogy nincs zseb, gomb rajta.
2015. nov. 28. 10:36
 20/35 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem gáz. A cicanadrág kényelmes, ha abban érzed jól magad, akkor vedd fel, mások véleményével meg ne foglalkozz. Te legalább jól érzed magad, ők nyilván nem. Olyan ember, aki mások külsejét kritizálja önmagával nincs kibékülve, nem pedig veled.
2015. nov. 28. 11:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!