Hogy akadályozzam meg, hogy akaratlanul is átvegyek más stílusokat?
Arra gondolok, hogy nekem amúgy van egy stílusom, de mostanában egész sok grunge képet látok, és elkezdett tetszeni az a stílus, és néha már majdnem meg is vettem pár olyan ruhadarabot. De igazából tudom jól, hogy ez nem én vagyok, csak túl sok helyen jön szembe velem,és amint lecseng ez a "divat", nekem sem fog már tetszeni.
Vagy a másik eset. Van egy kedvenc bandám, akiket mondjuk már 3 éve imádok, de nemrég jutottam el a koncertjükre, és... a lényeg, hogy azóta őket mégjobban szeretem, és elkezdtem mégtöbb hasonló zenét hallgatni (pop-punk, pop-rock, punk-rock), meg azóta elkezdett érdekelni ez a stílus öltözködés terén is. De ez sem én vagyok, csak zenei ízlésben.
A kérdésem tehát, hogy ez az érzés ellen tudok tenni valamit? :D Sokszor alig bírom visszafogni magam, hogy ne vásároljak grunge vagy punk/rock cuccokat. :D
Ha tetszik vedd meg. RENGETEGEN hordanak ilyen cuccokat mégsem hallgatnak Nirvanát stb..
Attól hogy hordod még nem leszel grunge/punk/rock. Ehez kell egy életérzés ami nélkül nem működik az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!