Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy akadályozzam meg, hogy...

Hogy akadályozzam meg, hogy akaratlanul is átvegyek más stílusokat?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy nekem amúgy van egy stílusom, de mostanában egész sok grunge képet látok, és elkezdett tetszeni az a stílus, és néha már majdnem meg is vettem pár olyan ruhadarabot. De igazából tudom jól, hogy ez nem én vagyok, csak túl sok helyen jön szembe velem,és amint lecseng ez a "divat", nekem sem fog már tetszeni.

Vagy a másik eset. Van egy kedvenc bandám, akiket mondjuk már 3 éve imádok, de nemrég jutottam el a koncertjükre, és... a lényeg, hogy azóta őket mégjobban szeretem, és elkezdtem mégtöbb hasonló zenét hallgatni (pop-punk, pop-rock, punk-rock), meg azóta elkezdett érdekelni ez a stílus öltözködés terén is. De ez sem én vagyok, csak zenei ízlésben.

A kérdésem tehát, hogy ez az érzés ellen tudok tenni valamit? :D Sokszor alig bírom visszafogni magam, hogy ne vásároljak grunge vagy punk/rock cuccokat. :D

2015. okt. 6. 16:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha tetszik vedd meg. RENGETEGEN hordanak ilyen cuccokat mégsem hallgatnak Nirvanát stb..

Attól hogy hordod még nem leszel grunge/punk/rock. Ehez kell egy életérzés ami nélkül nem működik az egész.

2015. dec. 21. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!