Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan akadályozzam meg, hogy...

Hogyan akadályozzam meg, hogy a nagylábujjam körme alá bemenjen a kosz?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy amióta az eszemet tudom, a nagylábujjam körme alatt, a köröm két szélén nagyon könnyen összegyűlik a kosz. Kitisztítom, és másnapra megint ott van, ha levágom rövidre, ha nem. Semelyik másik körmömmel nincs ilyen problémám. Gondolom, hogy ez típus kérdése, és van még rajtam kívül olyan, akinek ez rendszeresen visszatérő probléma. Akik ilyenek, azoktól nagyon örülnék valamilyen tanácsnak, hogy hogyan lehet ezt megakadályozni. Esetleg valamilyen speciális formára vágással/reszeléssel?

2015. jún. 22. 22:21
 1/3 anonim ***** válasza:
a barátomnak is ilyen, ő is örülnek valami megoldásnak
2015. jún. 22. 23:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Én a sarkoknál lekerekítve szoktam vágni, nincs hova bemenni alá a kosznak.
2015. jún. 22. 23:27
 3/3 A kérdező kommentje:
23:27: Köszi a választ. Nincs gond abból, ha a széleken nagyon lekerekíted a körmöt? Nekem elég mélyre le kellene vágnom a sarkokat, hogy ne legyen hova belemennie a cuccnak.
2015. jún. 23. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!