Hogyan akadályozzam meg, hogy húsok sütésénél a sütőben zsír/olaj kerüljön a sütő belső felületére? Esetleg van valamiféle tepsikhez készült fröccsenésgátló, ami nem kör-, hanem téglalap alakú?
Figyelt kérdés
2015. máj. 2. 11:24
1/3 anonim válasza:
Tedd sütőzacskóba. Gyakran, ha a krumli megfelelő köretnek, még azt is mellé teszem felkarikázva, és nincs külön gond vele. Ha már majdnem kész, és már nem fröcsög, a tetejét ki szoktam vágni és szétnyitom, hogy egy 10-15 percet pirítsam a tetejét.
Sokkal olcsóbb, mint zsíroldókkal tisztogatni a sütőt a ráégett dzsuvától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!