Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hamar tönkremennek a cipőim,...

Hamar tönkremennek a cipőim, hogyan akadályozzam meg?

Figyelt kérdés

A legnagyobb gondom, hogy a cipők orra lekopik, lesúrlódik, meg felválik a talpa.

Vigyázni akarok a cipőimre, de mindig történik valami. :(

2013. aug. 10. 11:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Vegyél jó minőségű cipőt, drágább de megéri, mert sokáig bírják!
2013. aug. 10. 11:31
 2/6 anonim ***** válasza:
az 1.-nek igaza van
2013. aug. 10. 11:34
 3/6 A kérdező kommentje:
De már megvan egy csizmám, még tavaly tél végén hordtam pár alkalommal. Deichmannos, és nagyon tetszik, szeretném, ha az egész telet kibírná, és utána sem menne tönkre.
2013. aug. 10. 11:56
 4/6 anonim ***** válasza:
hogy őszíntén legyek a deichman-os cipők nem olyan jók... mi már nem is vásárolunk ott
2013. aug. 10. 11:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Ezt én is tudom. Nincs olyan cipő, ami kibírt volna két szezont, de ez a csizma már megvan, és szeretném, ha kibírná a telet.
2013. aug. 10. 12:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Gondolom az a probléma, hogy elvékonyodik az elején a talp, és így elkezd kopni a cipő orra, nekem ez számtalan Deichmann-os cipőmmel előfordult. Vidd el cipészhez, és csináltass rá rendes, vastag talpat. Így nem csak az orrát tudod majd megvédeni, hanem magadat is, mert sokkal kevésbé fog csúszni, mint az eredeti (vagy már nem minden Deichmann-os cipőnek tükörsima a talpa?).
2013. aug. 10. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!