A Converse cipők tényleg nagyon hamar tönkremennek? :/ Érdemes venni egyeltalán?
Figyelt kérdés
2013. jan. 4. 19:24
1/8 anonim válasza:
Hát ha az ember csak abban jár mindenhová avagy abban kapál..
2/8 anonim válasza:
3 éve vettem egyet. Az első évben kb. non-stop hordtam az utóbbi két évben hébe-hóba de kifogástalan állapotban van. Szóval nekem megérte. :)
3/8 anonim válasza:
En augusztusban vettem, most egy kicsit felvalt az oldala, meg a hatuljan az all star felirat lekopott. Te tudod hogy neked megeri-e :)
4/8 anonim válasza:
Amit még hetedik előtti nyár végén vettem, azt hordom a leggyakrabban most is (9.-es vagyok). A jobb lábas cipőimmel mindig baj van, ez se úszta meg, volt cipésznél, mert a belsejében kikopott a bélés ahogy léptem, és az oldala felvált. Az oldalán a gumi mellett azóta lett egy lyuk, de nem nagyon zavar, nekem annál jobban tetszik, minél kopottabb, a kényelme meg priceless :D
5/8 anonim válasza:
én 4 éve vettem az elsőt, másfél évig folyamatosan hordtam, másztam már benne hegyet nem is egyszer, túráztam benne. annyi a hibája, hogy nagyon retkes, meg van a fehér részén olajfolt, mert beleléptem. egyébként még mindig nagyon kényelmes :D
6/8 anonim válasza:
Változó, attól függ, hogy hogy hordod, mennyire vigyázol rá. Nekem van egy 8 éves példány, most ősszel ment szét a talpbetétje, de beletettem egy DM-es betétet, úgyhogy még mindig tudom hordani, persze azért látszik rajta rendesen, hogy nem mai darab. Egy barátnőm évente vesz újat szinte, mert neki le szokott radírozódni a talpa néhány hónap után...
7/8 anonim válasza:
nekem 2és fél éve van meg és most kezd 1 kicsit szétjönni de volt hogy abba fociztam szóval elég jól bírja persze nem a vaterán kell megvenni 2000ft mert az nem eredeti.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2013. jan. 5. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!