Hogyan akadályozzam meg, hogy lebarnuljak?
Falun lakom,így gyümölcsöt fogok szedni a nyáron,hogy legyen pénzem. ( a mindennapos városba járást nem tudom megoldani)
De szeretnék szép egyenletes barna színt is,ami nem lesz,ha órákat fogok a napon tölteni. Arra gondoltam hogy egyik nap térd nadrágot veszel fel, a másikon a rövidet,a harmadikon hosszút feltűrve.Felsőből pedig hosszú ujjút.Ez jó szerintetek? Így nem lesz határozott vonala a barnulásnak.
Ha veszek nagyon magas faktorszámú naptejet,az véd a leégés/barnulás ellen? vagy ugyan úgy fog majd a nap?
Nagyon sokat napoztam hogy olyan színem legyen mint most, és ne legyek ,,foltos,, és szeretnék vigyázni rá. :/
vékony, lenge hosszú ujjúban, nadrágban nem fogsz megsülni, főleg ha a színe is világos.
amúgy 50-es naptej, kend vastagon, és 2 óránként újra, azokat a részeket, amit ér a nap, mert akár a kézfej is le tud égni, meg az arc is nagyon fontos. bár nem tudom, mennyire lesz időd pár óránként kenni magad.
de vastagon és sokszor kened, akkor nem fogsz barnulni, pláne leégni. a leégéstől tartanék nagyon a helyedben.
köszönöm a válaszokat! :)
Akkor gyerekeknek valót vegyek?vagy jó a sima felnőtt is?
jó a sima felnőtt is, sokszor a gyerekeknek valóban is ugyanaz van, csak rá van írva marketing szempontból.
csak arra figyelj, hogy alkohol ne legyen benne. meg tudod nézni a flakon hátulják az ingredients feliratnál, első 7-10 helyen ne legyen alcohol, alcohol denat. vagy sd alcohol vagy bio alcohol.
olcsók is jók, a dm-ben a sundance saját márkásnál van alkoholmentes és nem is drága, mint a pl. nivea, garnier, de nagyon jó. de biztos van a rossmannban is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!