Hogy akadályozzam meg, hogy még jobban lebarnúljak?
Sziasztok! Az a helyzet,hogy tegnap voltam strandolni és rettentően megfogott a nap.Nem égtem le,csak nagyon lebarnúltam.De minden nyáron így járok.Akárhova megyek kirándulni vagy valami mindig nagyon megfog a nap.Mit tegyek,hogy ne barnúljak le jobban?
Előre is köszönöm!
15L
Kb. ilyen a bőröm: [link]
Eddigi években mindig az volt a leggyakoribb kérdés itt hogy barnulhatok hamarabb? Most meg hogy "jaj lebarnultam mit tegyek?" meg jaj nem akarok tovább barnulni...
Látszik hogy idén a fehér bőr a divat..
Kenni magad 50 faktorossal, de egyébként meg örülj ha lebarnulsz mert egészséges színt ad a barnaság, és úgyis látszik ha nem szolibarna vagy hanem szép napbarnított, mások ezreket fizetnek ezért havonta. Sokkal szebb mint a sápatag hófehér bőr, bármi is az aktuális divat most.
Elárulom, a romákról nemcsak a bőrszínük miatt, hanem az arcuk miatt is látszik hogy azok. Akik ezzel az ostobasággal jönnek hogy jajnehogy cgánynak nézzenek mert szép barna a bőröm, ezek szerint nektek az arcotok is romás? Mert ha nem, akkor nem fognak annak nézni ne rettegjetek ennyire. (azért a többes szám mert más kérdésben is volt ilyen ostobácska hozzászólás)
A barna bőr egészséges látszatot kelt, esztétikus, elfed bőrhibákat és szexisebb. A fehér bőr lehet hogy arisztokratikusnak számított régen, de sápatag, beteges, fakó külsőt ad. Életemben nem láttam olyan lányt akinek egy szép barna szín ne adott volna plusz szexisséget a külsejéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!