Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Világos bőröm van, és barnulni...

Világos bőröm van, és barnulni szeretnék kicsit, de a napon inkább csak megpirulok. Mit csináljak, hogy lebarnuljak?

Figyelt kérdés
2014. júl. 2. 15:29
 1/8 anonim ***** válasza:

50-es naptejjel is megégsz?

Nekem is világos, 50-sel kenem magam. Nem vagyok egyszerre sokat a napon, és nem 12-16 között. Nem szoktam megégni.

2014. júl. 2. 15:32
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
égj le párszor, utána nagyon szép barna leszel, és ha később napozol az is megfog.
2014. júl. 2. 15:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is 50-est használok, és én is nagyon világos bőrű vagyok, de ilyen magas faktoros naptejjel nem pirulok le. Viszont ha egy foltban kihagyom ott valóban megégek :D
2014. júl. 2. 15:38
 4/8 A kérdező kommentje:
30-sat használok. Am ez akkora baromság hogy égjek le párszor azt utána szenvedjek meg bőrrákot kapjak??
2014. júl. 2. 15:40
 5/8 anonim ***** válasza:
az, hát majd az aki ott leég pársor 40 évesen meghal bőrrákban, egésszégére
2014. júl. 2. 15:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Naptejből sem mindegy milyet használsz. Ha a 30-as kevés akkor 50-eset használj, ajánlom a SunDance Kids vagy Sun Ozon márkákat, nekem mindkettő bevált hófehér bőrre. Ezek nélkül hamar pirosra sülök, szóval már akkor is magamra kenem ha 10 percre megyek ki a kertbe.

Azt mondjuk nem tudom hogy barnulni lehet-e alatta.

2014. júl. 2. 16:49
 7/8 anonim ***** válasza:
naptej használata mellé egyél sok répát
2014. júl. 2. 17:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Én is Sun Ozon-t használok
2014. júl. 2. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!