Mikor, és mennyi ideig napozzak hogy gyorsan lebarnuljak?
Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 19:23
1/2 anonim válasza:
Nem akarok itt prédikálni, de sehogy. Kb. 11-15 óráig teljesen kerüld a napot, utána is csak fokozatosan, egyre kisebb faktorú napvédő krémmel napozz! De tényleg... én idén ezt csináltam, már tök jó színem van, pedig csak egy hete van jó idő és még szőke, világos bőrű is vagyok. Nem vicc ez a bőrrák dolog, könnyen képez áttéteket, és a napsugárzástól még annál is könnyebben alakul ki. Főleg ha vannak anyajegyeid/tetkód, azokra nagyon vigyázz! (nekem mindkettő van)
2/2 anonim válasza:
Ez függ nagyon a bőrtípusodtól is. De az biztos, hogy 11 és 15 óra között nem szabad kimenni, ha nagyon süt a nap.
De reggel 8-9 óra körül simán ki lehet feküdni. Csak nem mindegy mennyi időre. Én egy órát is kint szoktam lenni, és simán bírja a bőröm.
Először csak rövid időre menj ki a napra, mondjuk 10 percre, lehet, hogy kevésnek tűnik, de így tuti nem égsz le. Aztán ha bírta a bőröd, akkor minden nap kicsit többet maradhatsz. Miután lekezdesz barnulni, többet is bír majd a bőröd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!