Ciki ha ebben megyek suliba?
Figyelt kérdés
Sziasztok! :) Valamelyik nap vettem egy szörnyen puha es kényelmes sport nadrágot annyit kell tudni rola hogy szürke es nem az a tapados nadrág hanem egykicsit bővebb fazonú. Es Szerintetek ciki ebbe menni suliba? Amugy egy sport cipővel vennem fel. Elore is koszi az értelmes válaszokat ! :)2015. szept. 27. 16:19
1/5 anonim válasza:
Lány vagy vagy fiú, hány éves és mit vennél még fel hozzá ezen kívül. Ui: szerintem minden sportnadrágban ciki iskolába menni, de ez az én véleményem.
2/5 anonim válasza:
Nem sportolni mész, szóval nem oda való...
3/5 anonim válasza:
Szerintem kicsit az viszont igaz, hogy egyre több ember mászkál nyilvános helyen úgy mintha épp futni menne.
4/5 anonim válasza:
A sportnadrágon látszik, hogy melegítőanyagból van, és azt elég proli dolog utcára felvenni, az pont sportra meg otthonra, kerti munkára van kitalálva. Senki nem hal abba bele, ha felvesz egy farmert vagy egy vászonnadrágot... persze, a sportnadrág kényelmesebb, de ennyi erővel menjünk pucéran meg pizsigatyában, mert az is az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!