Szerintetek milyen táskát vegyek az iskolába most megyek közép suliba és nem tudom milyen most a divatos ha lehet képet küldjetek?
hátizsákba gondolkodj szerintem, mert sokkal kényelmesebb..
milyen a stílusod? pl. hippis..
MOstanában sok iylen kérdés ki van téve, lehet belőle tnulni. Én is kilencedikes lettem, de nem akartam úgy divatolni mint a többiek (mint pl ez a fazon [link] , vagy ez [link] )
Én egy Nike rózsaszín hátitáskát vettem. Divatosnak ez is divatos, mármint mert ott van a márka, sokaknál már ez is nagy dolog, ami mondjuk az árában is benne van. Mindenképp olyat válassz, ami kényelmes lenne. Vagy ha nagyon divatolni akarsz, akkor ott vannak a fentiek, amiket linkeltem, mindegyiknek megvan a maga előnye.
Hát nálunk nem az a menő.
Én egy Eastpak hátizsákot ajánlok.
18L
a saját stílusod szerint válassz ne más szerint :D
menj el egy boltba és nézz körül neked mi tetszik
nekem két évig volt oldal táskám, a nap végére fájt a vállam rendesen
a háti zsák is tud jó lenne meg menő és az jót tesz a hátadnak is meg bele is férsz, csak sajnos kevés olyan háti táska van ami jól is néz ki és nem drága
de ha neked olyan tetszik amit kézbe lehet vinni vedd azt
az meg ne érdekeljen milyen a divat :D az mindig változni fog :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!