Homokóra alkatom van. De jó erős (170/80). Mit vegyek fel, hogy jól nézzek ki és divatos legyek? Linket iskérnék
nem értem, hogy a szám az mi, de magyarázok neked:D
szóval mivel homokóra alkatod van ezért a derekad kapjon minél nagyobb hangsúlyt esetleg a dekoltázsod is azt te eldöntöd. A derék hangsúlyozásra hordj derékban húzott ruhákat, vagy vegyél fel egy aránylag bővebb felsőt és a derekadra tegyél egy övet. nagyon jól feldobja. a pólód/felsőd mindenképpen érjen minimum csípőig és hordj leggingset vagy csőnadrágot.
Összeállításokat pedig a következő sztároktól is elleshetsz akiknek szinttén homokóra alakjuk van: Halle Berry, Jessica Simpson, Monica Bellucci, Jessica alba, Salma Hayek, Sophia Loren
Gondolom, magasság és súly. Mi más lenne?
Próbálgass minél többféle ruhát. Biztosan látni fogod, hogy mi áll jól.
Szerintem a derékban karcsúsított egyberuhák, vagy övvel kiemelve a derekat nagyon jól állhatnak.
Esetleg nézegess Kim Kardashian képeket :) Szerintem ő nagyon jól öltözik, az alkatának megfelelően. Persze azért neki is vannak rossz választásai, de azért érdemes nézegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!