Szerintetek egy 17 éves lány, ha szoknyához sima harisnyát hord az divatos, "menō"?
Figyelt kérdés
Ritkán látok ilyet ezért kérdezem. Világoskék egyberészes ruhát vagy hogy hívják viselt a lány. 26/f2014. aug. 16. 11:31
1/15 anonim válasza:
igen "meno" csak egyszeru :D de attol meg divatos :)
2/15 anonim válasza:
Nem tudom, de ha szoknyát veszek/ruhát és mondjuk valami hivatalosabb helyre vagyok meghívva, akkor én is veszek harisnyát. Ez így van rendjén szerintem.
3/15 anonim válasza:
Elegáns szerintem, kevesen hordanak ilyenkor harisnyát, de amúgy sem,de szoktam látni párakat így.
4/15 anonim válasza:
A testszínű nejlonharisnya ultragáz. Meg a fehér. A többivel, pamutharisnyával általában nincs gond.
5/15 anonim válasza:
Nem tudom miért gáz a testszínű,nekem tetszik, bár nem tudom mit értesz testszínűn mert az emberek bőrszíne elég eltérő, a beige-bézs nylonba testszínű ami világos, de van vision,pearl barna harisnyák, ami szintén lehet testszínű sötétebb árnyalatba, napbarnított féle. Ilyenbe jár felénk egy csaj gyakran rövidnadrághoz hordja,szerintem ő sem gondolja, hogy gázul áll rajta, inkább csinosan akar benne lenni.
7/15 anonim válasza:
Nincs semmi baj a sima harisnyákkal, nem gázak. Nem használnám rá azt a szót, hogy "menő", nálam ez inkább elegánsnak számít.
6-os. Szerintem úgy érti a sima harisnyát, hogy nem mintás, nem necc, nem csipke/csipkés.
8/15 anonim válasza:
Hüvösebre fordul az idő én veszek fel harisnyát, de csak combfixeset ruha szoknya alá, szerintem elegéns és nem gáz, bár én testszinűt fehéret és feketét hordok
9/15 anonim válasza:
Sem a testszínű, sem a fehér nem gáz, csak tudni kell a megfelelő kiegészítőkkel viselni. A pamut harisnya - na AZ a gáz! Mármint ilyenkor! Télen még elmegy, ha -10 fok van, de akkor is csak nadrág alá!
10/15 anonim válasza:
Biztos jól néz ki,divatos.Te is jól nézhetsz ki benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!