Szerintetek egy 17 éves lány, ha szoknyához sima harisnyát hord az divatos, "menō"?
Figyelt kérdés
Ritkán látok ilyet ezért kérdezem. Világoskék egyberészes ruhát vagy hogy hívják viselt a lány. 26/f2014. aug. 16. 11:31
11/15 anonim válasza:
testszínű harisnya bármikor bárki felveheti, nincs megkötés
uniszex is, mivel fiú osztálytársam is hordja
12/15 anonim válasza:
igen menő de csak testszínű harisnya a menő
13/15 anonim válasza:
Kedves11-és! Az mit takar,hogy hordja fiú lètère? Mivel hordja,hogy láttad??
14/15 anonim válasza:
Egyébként én is hordok nylonharisnyát, de nem testszínűt, hanem sötétebb barnát, ritkán feketét, igen kevesen hordanak pasik is, én idősebb vagyok, 29éves, 3-4 éve hordom rövidnadrághoz is, sokan nem értik mi értelme van ennek. Egyszerűen tetszik és nem szeretek csupasz lábbal lenni, egyébként nem nagy dolog csak feltűnő és zavaró ha néznek.
15/15 anonim válasza:
Kifejezetten elegáns megjelenése lehetett a lánynak.
A "sima" testszínű harisnya szerintem egy teljesen általánosan viselhető ruhadarab, egy kicsit elegánsabb helyre nem illik szerintem a mindenféle mintás harisnya.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!