Jó az, ha ebben megyek hétfőn suliba?
Figyelt kérdés
Otthon a ruháimat pakoltam,és rájöttem,hogy pont vannak ugyanilyen ruhadarabjaim!
2015. márc. 7. 20:05
2/8 anonim válasza:
Ebben a cipőben meg fogsz fagyni...
3/8 anonim válasza:
Pont mint minden második tinilány, semmi egyediség nincs ebben az "összeállításban".
4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos tudom.Tudnátok linkelni olyan rucit ami egyedibb?
2015. márc. 7. 20:16
5/8 anonim válasza:
Olyat viselj,ami neked tetszik, próbáld meg megtalálni a stílusod. Nem feltétlenül kell annyira kitűnni,az sem jó. :)
6/8 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs ezzel, ha felveszel egy vastagabb testszínű harisnyát, még fázni sem fogsz :)
7/8 janka65 válasza:
tetszik:)
de ez is jó: [link] (nem tudom hogy jót küldtem e)
8/8 anonim válasza:
Szerintem az alapvető gond ezzel van, hogy úgy akarod megtalálni a stílusod, hogy az internetre beírod, hogy "cool outfits". Menj el a boltba, hagyd figyelmen kívül, mit hordanak mások, vagy mit tuszkol belénk a média, és próbálgass, nézd meg, miben érzed jól magad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!