Szerintetek ha így megyek suliba az jó? ( Lent)
Figyelt kérdés
Fekete hosszú ujjú, fekete szoknya (medence csontom tetelyéről indul comb középig) , testszinű harisnya, térdig erő fekete zokni tetelyén egy arasznyi lila csík van!
Szerintetek!
Nekem ilyen kis vicces a stílusom meg nem érdekel a többiek véleménye csak csufoltak és hogy tényleg ennyire gáz e??
2013. dec. 10. 18:37
1/7 anonim válasza:
Hát kicsit....
Attól is függ milyen a cipő
2/7 anonim válasza:
Jár egy ilyesmi stílusú lány abba a suliba, ahova én is járok és ahányszor végigsétál a folyosón, kicikizik, kinevetik, bár őt láthatóan nem érdekli. De ezt csak úgy elmondtam, ha neked tetszik, ne foglalkozz másokkal.
3/7 anonim válasza:
szerintem nem gáz, csak lehet mivel másoknak más izlésük van, más tetszik nekik, a többi minden gáááz... érted?
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2013. dec. 10. 18:58
5/7 anonim válasza:
ha nem érdekel mások véleménye minek kérdezed meg?
6/7 anonim válasza:
Az a zokni feltétlenül kell hozzá? Szerintem egy normál vastagabb harisnyával sokkal csinosabb lenne. Kár elrontani a zoknival.
22/f
7/7 anonim válasza:
ha ebben érzed jól magad, akkor ezt vedd fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!